Atac crunt la Hagi, Popescu și restul Generației de Aur: „Au câștigat două meciuri cu noroc și trăiesc din ele și azi”. Declarație controversată a lui Alin Stoica

Atac crunt la Hagi, Popescu și restul Generației de Aur.

În ultima perioadă, mai mulți componenți ai „Generației de Aur” au criticat evoluțiile echipei naționale, chiar dacă, în momentul de față, ocupă primul loc în grupa I, din preliminariile Euro 2024. Această atitudine l-a deranjat pe Alin Stoica, care a avut un discurs virulent.

Alin Stoica spune că echipa națională ar trebui susținută mai mult. Totodată, acesta consideră că reușitele „Generației de Aur” sunt supraapreciate și că au la bază norocul.

„Sper să se califice echipa (n.r. la EURO 2024). Nu contează cum, prin ce mijloace sau că nu joacă fotbal. Nici în trecut nu practicam cel mai frumos fotbal.

Hai să ne aducem aminte de trecut, atunci! Prin America, au câştigat două meciuri din noroc. Din alea două meciuri trăiesc şi în ziua de azi, cu Columbia şi Argentina. Pe Statele Unite ale Americii îi băteam şi noi!

Trebuie să fim şi noi mai buni cu aceşti băieţi. Să fie modeşti şi să meargă la acest Campionat European.

Trebuie să fim un pic mai pozitivi cu aceşti băieţi. Ei au şi recunoscut, dacă nu mă înşel, că «ăştia suntem, atât putem». Trebuie să-i înţelegem. Am văzut şi eu criticile.

Din punctul meu de vedere, asta e mai dramatic. (…) Nu mi s-au părut normale. Sper, totuşi, să ne calificăm”, a declarat Alin Stoica, pentru sport.ro.

Lasă un comentariu