Atac dur la adresa lui Gigi Becali și subordonaților săi: „Atâta minte au”. Ce i se reproșează patronului de la FCSB

Gigi Becali a primit reproșuri dure, în legătură cu situația lui Andrea Compagno de la FCSB. Jurnalistul Grigore Cartianu l-a criticat pe finanțatorul formației roș-albastre.

Atac dur la adresa lui Gigi Becali și subordonaților săi: „Atâta minte au”. Ce i se reproșează patronului de la FCSB

Grigore Cartianu a oferit declarații, în care l-a criticat dur pe patronul celor de la FCSB, pentru situația în care se află atacantul italian al echipei, Compagno. Plecând de la o discuție referitoare la șansele Universității Craiova la titlu, în legătură cu care a afirmat că este inadmisibl să nu poată bate contracandidatele la câștigarea campionatului, jurnalistul a ajuns să vorbească despre vârful din Italia.

Nu este de acord cu modul în care se întâmplă lucrurile la formația antrenată de Elias Charalambous, unde finanțatorul dictează schimbările, fapt cunoscut deja de către toată lumea. Consideră că Andrea Compagno este nedreptățit și că va ajunge să fie îndepărtat de la FCSB sau să nu mai joace. Nu exclude nici varianta ca acesta să nu își mai dorească să evolueze pentru clubul roș-albastru.

„Multe echipe pot, numai Craiova nu poate. Ce e asta? Se spune că pe CFR nu poți să îi bați, uite că s-a putut anul trecut. Sau pot să spună FCSB, start tare acum. Nu e chiar așa. Mai pleacă și Cordea, mai nu știu ce.

O să îl dea afară și pe Compagno sau nu îl joacă, pentru că atâta minte au pe acolo, să îl țină rezervă întruna, la un moment dat o să se supere băiatul ăla și nu mai joacă el, care e un vârf de atac… E cel mai bun din România ca vârf de atac, fără discuție, Compagno. Și să nu îl bagi că nu vine bilețelul cum trebuie de la lojă, nu e ok.”, a declarat Grigore Cartian

Lasă un comentariu