Atacantul dorit de Gigi Becali, a semnat cu altă echipă

Rafa Mujica (25 de ani), atacant spaniol care a impresionat în ultima ediție de campionat din Portugalia, la Arouca, a fost propus lui FCSB în perioada recentă, însă ibericul a ajuns în Qatar.

Rafa Mujica, fotbalist crescut la Las Palmas, FC Barcelona, Leeds și Villarreal, a avut un sezon impresionant în prima ligă din Portugalia, marcând 20 de goluri pentru Arouca și ocupând locul 3 în clasamentul golgheterilor, după Viktor Gyokeres (Sporting Lisabona, 29 de goluri) și Simon Banza (Braga, 21 de goluri).

Rafa Mujica, transferat de Al Sadd de la Arouca pentru 10 milioane de euro
La începutul lunii mai, Mihai Stoica a dezvăluit că Rafa Mujica i-a fost propus de către un impresar lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB. Totuși, oficialul echipei campioane menționa atunci că o astfel de mutare este imposibilă pentru formația roș-albastră, având în vedere statutul atacantului spaniol.

Joi, Rafa Mujica a fost prezentat oficial la Al Sadd, campioana din Qatar, care, conform publicației portugheze A Bola, ar fi plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru transfer. Mujica devine astfel cel mai scump jucător vândut vreodată de Arouca.

„Îi suntem recunoscători lui Rafa Mujica, sportiv care a dat dovadă de angajament și dăruire pe parcursul celor două sezoane în care a marcat 37 de goluri în 68 de meciuri”, a transmis Arouca.

Rafa Mujica, subiect de dispută între Gigi Becali și Mihai Stoica

Mihai Stoica s-a arătat convins încă de la începutul lunii mai că Rafa Mujica nu va alege să vină în România, spre nemulțumirea lui Gigi Becali.

„I l-a propus cineva lui Gigi, mi-a zis de el, chiar am avut o discuţie. Nu avea ce să caute, nu vine ălă în România. Gigi s-a supărat pe mine, i-am spus, ştiu numele, dar stai să văd. Ăsta e, dar nu are cum să vină la noi când e al treilea golgheter al Portugaliei. 

Gigi chiar s-a enervat şi i-am zis, nu te enerva aiurea, nu poate să vină la noi şi nu o să vină niciodată al treilea golghter al Portugaliei în România”, a declarat MM Stoica, la Orangesport.

Lasă un comentariu