Atacantul dorit la un moment dat de Gigi Becali a ajuns pe lista unui club din Portugalia

FCSB l-a transferat în vara trecută pe Siyabonga Ngezana și, chiar dacă a avut un debut întârziat la gruparea roș-albastră, sud-africanul a devenit un om de bază la echipa pregătită de cuplul Elias Charalambous – Mihai Pintilii.

Impresionat de calitățile fundașului, Gigi Becali a dorit să aducă la FCSB și alți jucători din campionatul Africii de Sud.

Un atacant dorit la un moment dat de Gigi Becali a ajuns pe lista unui club din Portugalia. Pe radarul patronului de la FCSB a fost la un moment dat și atacantul Ashley Du Preez, fostul coleg al lui Ngezana de la Kaizer Chiefs. La acea vreme, sud-africanii nu au dorit să-l cedeze pe Du Preez la FCSB, deoarece nu voiau să renunțe la încă un jucător de bază.

Situația s-a schimbat acum, iar cei de la Kaizer Chiefs ar fi dispuși să-l lase pe Ashley Du Preez să plece. Presa africană anunță că fotbalistul de 26 de ani este dorit de un club din campionatul Portugaliei, care este dispus să plătească peste un milion de euro.

Surprinzător, la începutul sezonului, Kaizer Chiefs l-a vândut pe Siyabonga Ngezana celor de la FCSB. El a câștigat titlul în sezonul de debut și a fost inclus în echipa sezonului din campionatul României.

FCSB a încercat să îi transfere și pe Du Preez sau Reeve Frosler, dar cei de la Kaizer Chiefs nu au dorit să renunțe la încă un jucător de bază în aceeași perioadă de transferuri. Totuși, cu o echipă dispusă să plătească peste un milion de euro pentru Du Preez, acum ar fi momentul potrivit să îl vândă”, au scris africani de la thesouthafrican.com.

FCSB a realizat două transferuri în această vară

După ce FCSB a devenit campioana României, Gigi Becali vrea să întărească echipa pentru următorul sezon, în care roș-albaștrii vor evolua în preliminariile Champions League.

Până acum, FCSB a realizat două transferuri: David Kiki, fundașul lateral de la Farul Constanța și Daniel Popa, atacantul celor de la Universitatea Cluj.

Lasă un comentariu