Au început negocierile pentru Louis Munteanu! Cu ce ofertă a venit Gigi Becali

Gigi Becali a început negocierile pentru transferul lui Louis Munteanu (21 de ani).

Internaționalul de tineret se pregătește să revină la Fiorentina după încheierea împrumutului său la Farul Constanța, în timp ce Gigi Becali manifestă interes pentru aducerea lui la FCSB în vederea preliminariilor UEFA Champions League.

Impresarul Pietro Chodi s-a întâlnit cu Gigi Becali pentru a discuta despre transfer.

Pentru Louis Munteanu, sub contract cu Fiorentina, Gigi Becali este dispus să ofere între 600.000 și 700.000 de euro. Fiorentina trebuie să decidă dacă este mulțumită cu suma propusă de patronul echipei campioane.

Gigi Becali: ”Louis e marcator”

„Până acum n-am putut să vorbim că era sub contract, nu poți să zici că am eu vreo influență, ceva. De Kiki vorbim de săptămâna viitoare, când terminăm. Cu Louis Munteanu vorbim acum dacă tot a venit (n.r. – Pietro Chiodi). 

Louis e marcator. Eu am spus că dau 600-700.000, dar probabil că o să vină cu niște condiții. Nu numai Louis Munteanu, o să vină și alt atacant”, a spus Gigi Becali.

Transferat în 2020 pentru 1,7 milioane de euro de Fiorentina, Louis Munteanu a jucat, până acum, doar pentru grupele de juniori ale echipei toscane. Nu a debutat în Serie A, deși a fost rezervă în mai multe partide.

Potrivit site-urilor de specialitate, atacantul român are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro.

Lasă un comentariu