„Au refuzat o ofertă de 5 milioane pentru el!” Marius Șumudică a comentat transferul lui Claudiu Petrila la Rapid

Claudiu Petrila (22 ani) a fost împrumutat de CFR Cluj la Rapid.

Mutarea a fost anunțată oficial pe pagina lui CFR Cluj, care a confirmat împrumutul. Marius Șumudică a vorbit despre transferul lui Claudiu Petrila, alături de care a lucrat în scurta perioadă în care a fost antrenorul ardelenilor. Tehnicianul consideră mutarea ca fiind una bună pentru Rapid. 

Marius Șumudică: „E un fel de Octavian Popescu de la FCSB!” 

Șumudică e de părere că Petrila este mai bun decât Valentin Costache și că poate ajuta Rapidul, deși a precizat că nu își dorește să mai vorbească despre gruparea din Giulești. 

„A avut o perioadă bună când am fost eu acolo, din câte știu a avut o ofertă pe cinci milioane și au refuzat-o. Petrila e un jucător clasic, de bandă stângă, să intre pe picior drept gen Ilie Dumitrescu, păstrând proporțiile. Să simtă linia. Nu poate juca număr 10, în centru, e un fel de Octavian Popescu de la FCSB. 

Din punctul meu de vedere, combinativ, unu contra unu peste Costache. Va fi un plus pentru Rapid, dar a avut sincope. O perioadă bună la Sepsi, după care a scăzut puțin, cât am fost eu a fost bine, a și marcat, avea curaj, eu i-am scos pe ceilalți și jucam cu el titular, i-am dat încredere copilului la momentul respectiv, după care a venit Petrescu și îi cerea foarte mult probabil să se apere, eu aveam altă filosofie, și a scăzut. 

Va ajuta Rapidul, am zis că nu vorbesc despre ei, dar vorbesc de Petrila. Nu vorbesc, am zis că din momentul respectiv nu mai vorbesc despre echipă, orice spun se interpretează”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport. 

Evaluat la 1,6 milioane de euro de site-urile de specialitate, Claudiu Petrilă a jucat în cariera sa și la Sepsi OSK, unde CFR Cluj l-a împrumutat în sezonul 2020-2021.

La Cluj a câștigat patru titluri, iar în sezonul precedent a bifat nu mai puțin de 58 de meciuri în toate competițiile, reușind să marcheze de patru ori și să ofere șapte pase decisive.

Nana Boateng (Jeonbuk Hyundai), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Simone Scuffet (Cagliari), Yuri Matias (Neftchi Baku) și Christopher Braun (Rapid) sunt jucătorii care au mai plecat de la CFR Cluj în această vară.

Transferul lui Nana Boateng a fost cel mai scump (două milioane de euro).

Lasă un comentariu