„Aud la Olăroiu, la Hagi la fel!” Decizia luată de Gigi Becali

FCSB oferă momente interesante în fiecare zi prin vocea patronului Gigi Becali. Echipa e pe primul loc în Superliga, dar a fost eliminată din Conference League de Nordsjaelland, o formație care mizează pe posesie.

Gigi Becali a întors-o ca la Ploiești. După ce FCSB a fost eliminată din turul al treilea al preliminariilor Conference League de danezii de la FC Nordsjaelland, a spus că ar vrea ca echipa condusă de cipriotul Elias Charalambous să se pregătească mai mult. 

Afaceristul a fost impresionat de morișca de pase a nordicilor și a considerat că și elevii lui Charalambous ar putea să-și dezvolte mașinăria de pase prin ore suplimentare de pregătire. 

Reacția l-a suprins pe Florinel Coman, care după victoria cu Poli Iași (2-1) a fost întrebat despre afirmația lui Becali. Brăileanul a ridicat din umeri, a salutat reporterii, a zâmbit la cutie și a plecat de la interviu. 

Becali: „Asta era în mintea mea!”

Becali a revenit asupra declarației și spune că nu și-a criticat jucătorii. El susține, totuși, că vrea ca echipa sa să progreseze la capitolul posesie.

„Eu n-am criticat pe nimeni. Eu am vrut să scot în relief repetiția. M-am gândit cum pasează ăștia, ce mari jucători nu sunt danezii. Întrebarea mea era cum pasează așa?

Repetiție, asta era în mintea mea. Aud la Olăroiu repetiție, la Hagi la fel. MM mi-a zis că la Petrescu se muncește, că deviza lui e că nu există jucător prea antrenat. Așa mi-a spus MM! 

Dacă ei au spus așa ceva, am zis să facem și noi așa. Le-am zis să mai adauge o oră, nu să facă antrenament de patru ore. Oftica mea era de ce pasează ăia așa și noi nu putem”, a declarat Gigi Becali, miercuri după-amiază, la televiziunea Digi Sport. 

  • FCSB e lider în Superliga, cu 15 puncte după cinci partide. Trei transferuri a făcut FCSB în această vară: Ngezana, Băluță și Djokovic. 

Lasă un comentariu