Augustin Călin pune punctul pe i: „CSA Steaua nu ar lua fani de la FCSB dacă ar promova”

Antrenorul care s-a bătut cu CSA Steaua în liga a patra a pus punctul pe i și este de părere că formația din liga secundă nu ar avea cum să fure fanii celor de la FCSB

Augustin Călin, fostul antrenor care a fost în centrul disputei cu CSA Steaua în timpul perioadei când echipa armatei se afla în liga a patra, a fost invitat special la Spotlight Superliga, emisiunea ce se difuzează live în fiecare zi de marți, începând cu ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO.

În cadrul emisiunii, Augustin Călin a subliniat că „CSA Steaua nu ar atrage suporteri de la FCSB dacă ar promova”. Acesta, cunoscut pentru experiența sa antrenoratul în diverse țări precum Burkina Faso, Arabia Saudită și Algeria, a abordat subiectul conflictului dintre FCSB și CSA Steaua, echipa din liga a doua, aducând în discuție perspectivele și dinamica dintre cele două echipe.

„Era diferență la CSA Steaua în liga a 4-a. Dovadă că în acel an nu au promovat. Au promovat anul următor, când au adus un alt tip de jucători.

Sunt lucrurile foarte complicate la ei. Atât la FCSB cât și la CSA Steaua. Sunt niște ani din palmares care nu se regăsesc nicăieri, la niciunul dintre cluburi.

Pe mine mă bucură că FCSB s-a întors în Ghencea și m-ar bucura dacă CSA Steaua ar avea drept de promovare. Astea sunt lucruri normale.

Pentru un antrenor, eu așa văd lucrurile. Sunt mai pacifist de fel. Nu cred că dacă CSA Steaua ar promova, ar putea lua din suporterii FCSB-ului. Nu, cu siguranță nu!”, a declarat Augustin Călin la Spotlight Superliga.

Gigi Becali este tot mai aproape de a cumpăra sigla „Steaua”: „O cumpăr dacă îmi convine”

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, este dispus să cumpere sigla „Steaua” de la clubul sportiv al Armatei pentru a pune capăt conflictului dintre formația din Superliga și echipa aflată în liga a doua.

„O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000, o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș.

Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Lasă un comentariu