Avem toate detaliile legate de vânzarea biletelor pentru derby-ul FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea! „Câinii” vor toată peluza + câți dinamoviști vor veni la cel mai așteptat meci al anului

Fanii lui Dinamo și cei ai lui FCSB se vor pregăti într-un mod special pentru derby-ul etapei a doua din Superliga, iar imediat după ce varianta Ghencea va deveni oficială, ar urma să fie semnat și un protocol între cele două cluburi, după cum a aflat ProSport. Un rol important în comercializarea tichetelor îl va avea însă și Jandarmeria, aflată deja în alertă pentru o săptămână care se anunță teribil de complicată.

8.000 de fani ai lui Dinamo vor să vină în Ghencea! Ce ar urma să se întâmple la returul dintre FCSB și Dinamo

Superliga a început într-un mod spectaculos! Majoritatea meciurilor din prima etapă au adus un interes uriaș, iar capul de afiș din următoarea îndoială este fără doar și poate disputa dintre FCSB și Dinamo.

Interesul pentru derby-ul din weekend este unul uriaș, mai ales după mediatizarea din ultima perioadă. Prin urmare, cererea de bilete ar putea să fie una imensă, probabil dublă față de capacitatea arenei din Ghencea, de 30.000 de locuri.

Deși marele meci pare aparent dezechilibrat, fanii lui Dinamo rămân aproape de favoriți și vor o peluză întreagă în Ghencea, pentru a sprijini cum pot mai bine formația antrenată de Ovidiu Burcă. FCSB n-ar refuza o astfel de variantă, în condițiile în care și Jandarmeria poate gestiona astfel mai bine lucrurile.

„Foarte probabil, va fi semnat un protocol între Dinamo și FCSB, dacă se joacă în Ghencea. „Câinii” vor primi o peluză întreagă și FCSB va avea și ea o peluză la returul de pe Arena Națională”, susțin sursele ProSport.

Jandarmeria n-ar vrea să se vândă bilete la casele din Ghencea pentru derby-ul FCSB – Dinamo

Organizarea derby-ului dintre FCSB și Dinamo este un veritabil „examen” pentru toată lumea, având în vedere că riscul unor incidente este foarte mare.

Șansele ca suporterii să poată cumpăra tichete la casele din Ghencea se apropie de zero, din informațiile ProSport.

„Jandarmeria n-ar vrea să se vândă bilete la case, pentru că riscul unor incidente ar fi foarte mare. Probabil, se va găsi o altă modalitate, dar aceasta este foarte puțin probabilă. Vă dați seama ce poate ieși în jurul stadionului”, susțin sursele noastre.

FCSB ar vrea să vândă bilete prin „Asociația Salvați Steaua” la derby-ul cu Dinamo

FCSB ar vrea să vândă bilete într-un mod original la derby-ul cu Dinamo, prin „Asociația Salvați Steaua”. Rămâne însă de văzut dacă, până la urmă, se pot da bilete cu „circuit închis”, așa cum își doresc o parte a ultrașilor.

Roș-albaștrii ar trebui să distribuie în jur de 20.000 de bilete, dacă ne gândim că în tribune vor fi și 8.000 de dinamoviști, iar această procedură cu siguranță nu este ușor de realizat.

Cert este că biletele se vor putea cumpăra doar nominal, astfel încât fanii au nevoie de buletin pentru a ajunge la meciul din etapa a doua a Superligii.

Cu siguranță, partida de sâmbătă se va disputa cu casa închisă, iar sâmbătă, în ziua meciului, am putea să vorbim de un sold-out la derby-ul FCSB – Dinamo.

Un comentariu la „Avem toate detaliile legate de vânzarea biletelor pentru derby-ul FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea! „Câinii” vor toată peluza + câți dinamoviști vor veni la cel mai așteptat meci al anului”

  1. Разрешение на строительство — это официальный запись, предоставленный официальными инстанциями государственного аппарата или муниципального самоуправления, который предоставляет начать строительство или выполнение строительного процесса.
    РНС утверждает правовые основы и стандарты к возведению, включая дозволенные разновидности работ, допустимые материалы и способы, а также включает строительные инструкции и наборы безопасности. Получение разрешения на строительные операции является необходимым документов для строительной сферы.

    Răspunde

Lasă un comentariu