Bănel Nicoliță a dat verdictul în cazul „Ghencea”: „El a devenit mai puternic!”

FCSB a fost pe cale să fie primită în Ghencea.

Însă negocierile dintre CSA Steaua și conducerea „roș-albaștrilor” au picat. Iar FCSB va disputa, astfel, derby-ul cu Dinamo București de sâmbătă (ora 21:30) pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Bănel Nicoliță a dat verdictul în cazul „Ghencea”: „El a devenit mai puternic!”

În ultimul timp, Gigi Becali, patronul FCSB, și Florin Talpan, juristul CSA Steaua, s-au contrat cu declarații care mai de care.

Iar Bănel Nicoliță, fost jucător la FCSB, a remarcat faptul că Florin Talpan a reușit în cele din urmă ca echipa pregătită de Elias Charalambous să nu evolueze pe stadionul „Steaua” din Ghencea.

„Mă așteptam să semneze actele și să joace pe Ghencea. Pe mine m-a lăsat mască, m-a blocat, instant. Nu mi-am dat seama că poate să aibă o asemenea putere încât să ne blocheze să jucăm pe Ghencea, așa cum a repetat de fiecare dată că FCSB nu va juca niciodată pe Ghencea.

Nu credeam că poate să-l dărâme așa pe nea Gigi, a devenit mai puternic ca nea Gigi, la momentul ăsta, sincer. Nu mă așteptam nicio secundă să aibă forță mai mare decât nea Gigi și oamenii care conduc țara”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Gigi Becali pretinde că Talpan va fi dat afară de la CSA Steaua! Ce a spus patronul FCSB

Latifunidarul din Pipera e sigur de faptul că Florin Talpan nu va mai fi juristul „militarilor” și că va fi dat afară. În repetate rânduri, Talpan a scris pe rețelele social media că FCSB ar încerca să „fure” identiatea Stelei.

„Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării. ‘Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata’.

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm sau nu intrăm (n.r. FCSB în Ghencea) vreau să îți spun ceva. Intrăm nu intrăm vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu