Bănel Nicoliță, reacție savuroasă după ce a văzut autogolul marcat de Borja Valle în meciul cu Petrolul

Bănel Nicoliță s-a amuzat pe marginea autogolului marcat de Borja Valle (Rapid) în meciul cu Petrolul Ploiești, disputat în Giulești, în etapa cu numărul cinci din Superliga.

„Găzarii” s-au impus în „Primvs Derby” prin două autogoluri, semnate de Răzvan Oaidă (63) şi Borja Valle (90+5).

Bănel Nicoliță a glumit pe seama golului marcat de Borja Valle, în minutul 90+5, susținând că a fost mai frumos decât al său: ”L-a dat mai frumos decât mine, dar al meu a fost mai interesant”, a spus fostul fotbalist, potrivit Fanatik.

„Prim vs Derby”, aşa cum este cunoscut duelul dintre Rapid şi Petrolul, a ajuns la episodul cu numărul 81 în principala competiţie internă. Până-n prezent, Rapid şi-a trecut în cont 37 de victorii, ploieştenii s-au impus de 22 de ori, iar alte 22 de partide s-au terminat la egalitate.

Petrolul a bifat a cincea sa victorie în deplasare, precedenta datând din 26 octombrie 1996, potrivit LPF, când se impunea cu 1-0.

Rapid are o singură victorie în acest sezon şi doar două puncte în trei partide jucate pe teren propriu. De partea cealaltă, Petrolul a reuşit a doua victorie consecutivă, după ce a dispus de campioana Farul cu 3-2, în etapa trecută.

Autogolul lui Bănel Nicoliță

În luna noiembrie a anului 2006, FCSB a fost la un pas să obțină una dintre cele mai remarcabile rezultate din istoria sa. Doar câteva momente i-au despărțit pe „roș-albaștri” de un rezultat de egalitate care ar fi rămas în analele fotbalului românesc. Campioana României din acea perioadă s-a deplasat în Spania pentru a se confrunta cu Real Madrid, echipă la care evoluau jucători de talie mondială precum Robinho, Ronaldo, Van Nistelrooy sau Raul. Performanța FCSB a fost la înălțime până în minutul 70, moment în care Bănel Nicoliță a înscris celebrul autogol.

Lasă un comentariu