Basarab Panduru a ironizat echipamentul FCSB, după prima etapă din Superliga: „Ce erau rotițele alea?”

FCSB și-a prezentat în urmă cu o săptămână echipa mentul de joc pentru sezonul 2023-2024 al Superligii.

FCSB va avea trei variante de echipamente create de sponsorul tehnic Nike pentru următorul sezon, în culorile roşu complet, albastru complet şi alb complet.

După primul meci al roș-albaștrilor în Superliga, Basarab Panduru nu a ratat ocazia să-i ironizeze pe „roș-albaștri” pentru designul ales.

„Ce erau rotiţele alea deasupra stemei? Avea nişte rotiţe acolo, rotiţe ţepoase. Nu sunt rotiţe zimţate alea? Are FCSB 20 de titluri?”, a reacționat Basarab Panduru la Orangesport.

FCSB visează la titlu

„Sper ca acest echipament să ne îndeplinească visul după opt ani. În etapa a doua va aşteptăm pe toţi în templul fotbalului românesc, pe stadionul Steaua. Forţa Steaua!”, le-a transmis suporterilor managerul general al FCSB, Mihai Stoica.

FCSB a debutat în noul sezon al Superligii, ediţia 2023-2024, duminică, cu o victorie în deplasare, în fața celor de la FCU Craiova 1948.

Primul meci de pe teren propriu, din etapa a doua a Superligii, cu Dinamo, este programat la 22 iulie, de la ora 21:30, și ar trebui să se dispute pe stadionul „Steaua”.

Lasă un comentariu