Basarab Panduru despre naționala României: ,,Nu credeam…,,

Basarab Panduru, fost internațional român, a reacționat după remiza României cu Slovacia, scor 1-1.

Selecționata antrenată de Edward Iordănescu a câștigat Grupa E, fiind ajutată și de rezultatele din celelalte meciuri, și va întâlni reprezentativa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European din Germania. Basarab Panduru a felicitat echipa pentru performanța obținută de tricolori și a subliniat că nu a existat niciun aranjament între România și Slovacia, deși cele două echipe aveau nevoie fiecare doar de un punct pentru a trece de faza grupelor la EURO.

”Vreau să felicit pe toată lumea. Mi se pare că este o seară istorică. Eu nu credeam că o să ieșim din grupă. Nu credeam că o să terminăm pe primul loc. Jocul mi-a plăcut. Chiar și în meciul cu Belgia pe care l-am pierdut. 

Am făcut ce trebuie cu Slovacia. Nu a fost vorba de niciun aranjament, părerea mea, s-a jucat pe bune. Bravo, tuturor. Vreau să felicit pe toată lumea. E incredibil ce au realizat”, a spus Basarab Panduru la televiziunea PrimaSport.


Echipele de start

  • România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R.Marin, Stanciu, M.Marin – Hagi, Drăguș, Coman

Rezerve: Alibec, Bîrligea, Cicâldău, Man, Mihăilă, Mogoș, Moldovan, Nedelcearu, Olaru, Pușcaș, Racovițan, Rus, Sorescu, Șut, Târnovanu

Selecționer: Edward Iordănescu


  • Slovacia: Dubravka – Duda, Hancko, Haraslin, Kucka, Lobotka, Pekarik, Schranz, Skriniar, Strelec, Vavro

Rezerve: Benes, Bero, Bozenik, De Marco, Duris, Gyomber, Hrosovsky, Kosa, Obert, Ravas, Rigo, Rigo, Rodak, Sauer, Suslov, Tupta

Selecționer: Francesco Calzona

Lasă un comentariu