Basarab Panduru nu a avut milă de jucătorul transferat recent de Gigi Becali: „Nu îl vedeam niciodată la FCSB”

Daniel Popa (28 de ani) este al doilea jucător care va ajunge la FCSB în această vară, după ce Gigi Becali le va achita celor de la U Cluj clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Atacantul de la U Cluj a impresionat în acest sezon, convingându-l pe patronul FCSB, care a declarat că fostul dinamovist este „pariul său” pentru următoarea stagiune.

În perioada petrecută la FCSB, Daniel Popa va primi un salariu lunar de 16.000 de euro, cu 4.000 de euro mai mult decât câștiga la U Cluj, potrivit fanatik.ro.

Basarab Panduru nu este impresionat de Daniel Popa. Fostul internațional român a comentat despre transferul realizat de campioana României, comparându-l cu un jucător care nu s-a impus la FCSB.

„Nu pot să-l compar cu nimeni. Poate l-aș compara cu Dumiter. Popa a avut cel mai bun an al lui, cu 11 goluri. Nu îl vedeam niciodată la FCSB. Doar așa o să joace Miculescu mereu, când îi aduci contracandidați din ăștia”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Gigi Becali dezvăluie: ”E pariul meu”

După ce a anunțat că Florinel Coman nu va mai pleca de la FCSB, Gigi Becali vorbit despre mutarea lui Daniel Popa.

„Cu Daniel Popa deja am negociat, doar trebuie să vorbim cu clubul, să negociem cu clubul. 

Am spus că o să vină 5-6 jucători, nu? Deocamdată ăștia doi, Kiki și Popa. Popa este pariul meu, o să vedem! E pariul meu, nu costă mult. Îmi plăcea de Popa de când era la Dinamo”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu