Basarab Panduru râde de Gigi Becali „Până și magazionerul e de vânzare!”

Gigi Becali a dezvăluit duminică seară că a primit o ofertă din Argentina pentru Florinel Coman.

După victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, finanțatorul echipei FCSB a dezvăluit că a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Florinel Coman, cel mai valoros jucător al echipei. Potrivit declarațiilor lui Gigi Becali, oferta ar fi provenit din Argentina, dar Coman ar fi refuzat, considerând că ar fi un pas înapoi în cariera sa.

Basarab Panduru a reacționat amuzat la aceste declarații, exprimându-și îndoielile în legătură cu veridicitatea ofertei. El a glumit pe seama subiectului, sugerând că echipele din Argentina nu ar fi dispuse să ofere sume atât de mari pentru jucători, având în vedere strategia lor orientată către vânzarea de talente pentru a obține câștiguri financiare.

„Chiar cred în varianta asta cu oferta din Argentina. M-am uitat acum, nu dă nimeni cinci milioane de euro.

Ăia abia aşteaptă să vândă pe toată lumea, până şi magazionerul e de vânzare la orice echipă, dar dau ei acum cinci milioane de euro… Da, e posibil… Da, Arabia… Ar… Argentina”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

„Am avut ofertă pentru Coman de cinci milioane de euro. Asta era clauza, cinci milioane de euro. Chiar acum trei zile, dar mi-a zis el că face cum zic eu. Eu i-am zis să-mi spună echipa, cică era o echipă din Argentina.

<<Florinele, ai familie, apartament, eşti în creştere de formă, poţi pleca oricând la o echipă mare din Europa! De ce să pleci şi să îţi blestemi zilele în Argentina?>>, iar el mi-a dat dreptate. Mi-a zis că oricum luase decizia.”

Conform Orange Sport, Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman are o clauză de cinci milioane de euro, în timp ce clauza lui Olimpiu Olaru este de 20 de milioane de euro. Acesta a justificat diferența semnificativă prin faptul că Olaru mai avea încă trei ani de contract, motiv pentru care a decis să impună o clauză mai mare

Lasă un comentariu