Basarab Panduru, verdict despre un jucător de la FCSB: ,,La o echipă care e pe atac ar face faţă, arată bine.,,

Vicecampioana României a învins-o pe UTA Arad cu 4-0 în runda a 13-a din campionat și s-a distanțat la 11 puncte de locul doi, ocupat de CFR Cluj.

FCSB a primit vizita ”Bătrânei Doamne” pe Arena Națională, pe un ger năprasnic la Capitală. Termometrele au indicat nu mai mult -6 grade Celsius, dar chiar și așa Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, a fost one-man show.

Basarab Panduru, verdict despre un jucător de la FCSB: ”Aș da cinci milioane de euro pe el”

Fotbalistul a realizat un hat-trick, iar Basarab Panduru, fost internațional român, a subliniat că ar plăti chiar și cinci milioane de euro pentru a obține serviciile lui Darius Olaru. 

  • De asemenea, Basarab Panduru a precizat că jucătorul roș-albaștrilor se află în mare formă și că îi apreciază mult evoluțiile

”Mi se pare că ar trebui cineva să dea suma, doar că nu joacă la naţională ar putea să fie un minus. Eu aş da 5 milioane pe el. Să zicem că l-ar lua Genk, să vedem dacă ar da 5 milioane.

Cred că e perfectă echipa asta pentru el. La o echipă care e pe atac ar face faţă, arată bine. 

Eu îl văd în mare formă, îmi place jucătorul ăsta. Acum a dat prea multe, ai ajuns la 13 goluri sunt din calea afară de multe. Ţin minte nişte faze făcute de el în acest sezon!”, a spus Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Darius Olaru se află la FCSB din ianuarie 2020. Cotat la 6.5 milioane de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul născut la Mediaș mai are contract valabil cu liderul din clasament până la finele sezonului 2027/28.

FCSB – UTA Arad 4-0

Roș-albaștrii au început în forță anul cu un rezultat uriaș în Superliga. Darius Olaru a realizat un hat-trick, după ce a deschis scorul în minutul 20, a majorat diferența în minutul 22 și a modificat tabela de marcaj în minutul 66. 

David Miculescu și-a trecut și el în cont un gol în minutul 82, iar FCSB (47 de puncte) s-a distanțat, așadar, la 11 puncte în clasament de CFR Cluj, care ocupă poziția a doua cu 36 de puncte.

Lasă un comentariu