Bate vântul în Ghencea, in timp ce FCSB vinde bilete la foc automat. Suporterii ,,Stelei,, În vacanță.

Nici palmaresul sau investitorii lui Pițurcă nu aduc suporterii la CSA Steaua: imagini dezolante din Ghencea, la primul meci al „militarilor” după decizia CAB în procesul cu FCSB

Deși, cel puțin în primă fază, până la soluționarea unui eventual apel, instanțele au decis că „militarii” dețin palmaresul din perioada 1947-1998 – nu este extrem de clar dacă este atașat actualei echipe, înființată în 2017 – tribunele arenei ultramoderne din Ghencea rămân la fel de pustii cum au fost în toți acești ani la meciurile Clubului Sportiv al Armatei.

CSA primește vizita celor de la Ceahlăul Piatra Neamț în etapa cu numărul 11 din acest sezon de Liga 2, iar pe Stadionul Steaua se află aproximativ 700-800 de spectatori, semn că marea masă a suporterilor rămâne total indiferentă deciziilor luate de judecători în această speță.

Nici măcar anunțul lui Victor Pițurcă, cel care a promis că va aduce mai mulți afaceriști potenți financiar pentru a prelua clubul din Ghencea, nu i-a putut motiva pe fani să fie alături de această echipă.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care a rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar, doriți lucrul ăsta?”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Sport.ro.

FCSB vinde bilete la foc automat pentru meciul cu Rapid

Între timp, FCSB vinde bilete la foc automat pentru derby-ul cu Rapid, programat tocmai duminică, 5 noiembrie, în etapa a 15-a din Superliga.

Cu 10 zile înaintea meciului de pe Arena Națională, Gheorghe Mustață a dezvăluit că s-au vândut deja peste 20.000 de tichete.

„Sunt peste 20.000 de bilete vândute la meciul cu Rapid. S-a dat drumul la inelul 3, la Tribuna 2. La ce s-a întâmplat ieri, o să vedeți unde este Steaua.

Eu spun că se va bate recordul de asistență cu siguranță. La ce s-a întâmplat și ce hotărâre s-a dat, mai rău i-a ambiționat pe steliști. Mai rău! Decizia i-a întărâtat mai rău pe suporteri. Ăsta (n.r. – prezența masivă la meci) va fi răspunsul lor”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu