Becali, despre suma pregătită pentru Alex Mitriță și ‘paralela” cu Ștefănescu

FCSB a declaranșat ofensiva pe piața transferurilor.

Marius Ștefănescu este noul jucător al campioanei FCSB, echipă antrenată de cipriotul Elias Charalambous.

Cluburile FCSB și Sepsi au anunțat vineri transferul fotbalistului Marius Ștefănescu de la gruparea din Sfântu Gheorghe la echipa bucureșteană. Gigi Becali și-a exprimat satisfacția pentru reușita de a-l convinge pe unul dintre cei mai creativi fotbaliști din Superliga României și a vorbit despre Ștefănescu în contextul interesului său continuu pentru Alex Mitriță.

„Să dea Dumnezeu (n.r. – ca Ștefănescu să fie Mitriță II). Pe Mitriță aș fi dat trei milioane. Am luat un Mitriță II numai cu 1,3 milioane, nu?”, a declarat Gigi Becali, vineri seara, la televiziunea Digisport. 

Mitriță, fotbalist la Universitatea Craiova, nu a fost luat în lotul României pentru EURO 2024 de selecționerul Edi Iordănescu. 

Marius Ștefănescu (25 de ani) a semnat deja contractul și se va alătura lotului FCSB în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Ștefănescu, care a jucat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru Sepsi, va purta tricoul cu numărul 15.

Sepsi a explicat că oficialii clubului au avut recent mai multe discuții cu Marius Ștefănescu, dar jucătorul a comunicat că dorește să își continue cariera la FCSB, fiind evident pentru toată lumea că nu mai vrea să rămână la Sepsi OSK.

Lasă un comentariu