Becali: „I-am făcut 30.000 de euro salariu, de motivație”. Jucătorul de la FCSB care a devenit cel mai bine plătit fotbalist din Superliga

FCSB a urcat pe locul doi în play-off-ul Superligii României, la trei puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Echipa care a avut cel mai mult de câștigat în urma etapei a șasea din play-off a fost FCSB. „Roș-albaștrii” au beneficiat de egalul Farului Constanța cu Sepsi OSK (1-1), dar și de eșecul campioanei en-titre, CFR Cluj în deplasare cu Rapid, scor 3-1.

Unul dintre jucătorii care au contribuit la rezultatele favorabile ale vicecampioanei României în ultimele meciuri a fost Florinel Coman, cel care a revenit la forma sportivă foarte bună arătată înaintea accidentărilor care l-au ținut departe de teren aproape un an de zile. 

În ultimele cinci meciuri, mijlocașul de 25 de ani a marcat de trei ori și a oferit un assist, iar Gigi Becali s-a declarat încântat de evoluțiile sale, motiv pentru care i-a oferit și un cadou substanțial, din punct de vedere financiar.

„Florinel Coman nu a putut prea mult cu Craiova, pentru că are vânătăi. Are contuzie de la meciul cu Rapid. Dar Florinel Coman este mai mult decât Florinel Coman care era. E altceva, nu mai poate fi ținut. Avea 20.000 de euro și i-am făcut 30.000, ca dovadă că și-a revenit la forma lui, că a depășit-o, de fapt. Ce să fac? Trebuie să-i dau o motivație!”, a declarat patronul FCSB, potrivit Fanatik. 

În aceste condiții, Florinel Coman devine cel mai bine plătit jucător din campionatul intern, inclusiv de la FCSB. Până acum, lider era Billel Omrani, cu 20.000 de euro pe lună.

Lasă un comentariu