Becali regretă transferurile a doi jucători și dă dreptate lui Dică

În sfârșit incepe și Becali să realizeze că nu doar antrenorul e vinovat pentru rezultatele de până acum, cât în mare parte jucătorii sunt de vină. Când te gândești la profit, apleci urechea în stânga și dreapta, fără să ceri părere avizate .. și așa obții jucători care nu merită să fie unde sunt .

Gigi Becali, patronul de la FCSB, regretă transferurile lui Marco Dulca și Radu Boboc, aduși în vară de la Chindia, respectiv Farul.

Becali consideră că cei doi nu au contribuit cu nimic la rezultatele din acest sezon. De asemenea, patronul de la FCSB nu îi vede capabili să înțeleagă indicațiile antrenorilor.

Gigi Becali îi critică pe Dulca și Boboc
„Mă minunez şi eu ce prostii am făcut. Că trebuie să recunosc ce prostii am făcut. Mă, tu eşti mai deştept decât Hagi? Dacă Hagi îl dă pe el, tu, Gigi, eşti mai deştept decât Hagi?

Nu l-a dat el pe Dulca? Păi, dacă el, Gică, a renunţat gratis, cum dai tu 250.000 de euro? Eşti tu mai deştept decât Hagi la fotbal? Eşti fraier, eşti prost atunci! Atunci suportă şi gata!

Dulca n-a participat la nimic. Boboc nu a participat la nimic. Când pierd sute de mii de euro nu-mi convine. Dar vă promit eu că nu mai fac prostii. Iau jucători liberi şi le fac contract pe un an.

Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM că el e tobă de fotbal. Dar ce să-i spui lui Dulca sau lui Boboc? Nu ştiu să facă nimic! Dacă ar ști, ar costa 70 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Lasă un comentariu