Becali s-a decis: el e atacantul pentru grupele UCL!

Gigi Becali (66 de ani) s-a decis în privinţa atacantului pe care îl va oferta ca să se alăture lotului FCSB în vederea preliminariilor de Champions League. „Roş-albaştri” sunt din ce în ce mai aproape de primul titlu de campioni după 9 ani, astfel că îşi conturează deja lista de transferuri.

Louis Munteanu, în vârstă de 21 de ani, a fost numit Alesul lui Gigi Becali, atacantul pe care Farul îl are sub formă de împrumut de la Fiorentina până la finalul sezonului. Potrivit site-ului spotmedia.ro, staff-ul și conducerea echipei „roș-albastre” au fost impresionați de prestațiile lui Munteanu în play-off-ul Superligii, considerându-l opțiunea ideală.

Conform sursei, FCSB a hotărât să accelereze discuțiile cu echipa italiană Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu. Gigi Becali se confruntă cu o concurență puternică pentru semnătura acestui atacant, crescut de Gică Hagi în propria academie de fotbal: Rapid și Farul sunt, de asemenea, interesate de transferul său.

Recent, omul de afaceri din Pipera a anunțat că este dispus să ofere 400.000 de euro pentru transferul lui Louis Munteanu, având în vedere că atacantul mai are un singur an de contract cu Fiorentina. Este incert dacă suma va crește dat fiind competiția, sau dacă se va ajunge la o înțelegere la această sumă, deși este greu de crezut.

În ceea ce privește performanțele sale, Louis Munteanu a evoluat în 32 de meciuri (2534 de minute) în toate competițiile sezonului pentru Farul, reușind să marcheze de 10 ori și să ofere patru pase decisive.

Lasă un comentariu