Becali și-a găsit atacant! Al treilea transfer aproape realizat

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este gata să facă o campanie impresionantă de achiziții în această iarnă.

După ce a rezolvat transferul lui Luis Phelipe (22 de ani) de la Poli Iași, Becali i-a dat acestuia un ultimatum. I-a transmis că, în cazul în care nu va confirma, va pleca în cel mai scurt timp de la vicecampioana României.

Patronul de la FCSB a anunțat și alte transferuri la echipa sa și a dezvăluit că și-ar dori un atacant, după ce s-a arătat nemulțumit de Andrea Compagno în repetate rânduri.

Hermannstadt i-a fixat prețul atacantului Daniel Paraschiv

Din sursele Sport.ro, FC Hermannstadt are toate șansele să rămână, în perioada imediat următoare, fără atacantul Daniel Paraschiv (24 de ani), despre al cărui transfer se vorbește de luni bune, iar în vară mutarea acestuia părea inevitabilă.

Atacantul lui Hermannstadt îl poate urma pe colegul său, Baba Alhassan (23 de ani), la FCSB. Pentru Paraschiv, Becali trebuie să plătească o sumă impresionantă, de aproximativ un milion de euro.

Aceasta este suma solicitată de Claudiu Rotar, finanțatorul grupării sibiene, în schimbul jucătorului curtat de mai multe echipe din străinătate în această perioadă.

„De vânzare e oricine, pentru suma corectă”, a spus finanțatorul lui Hermannstadt, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro, după care a spus și ce sumă așteaptă în schimbul golgheterului de la Sibiu: ”Se învârte în jurul a un milion (n.r. – de euro)”.

În 19 partide disputate în acest sezon pentru Hermannstadt, Paraschiv a marcat de șase ori și a oferit trei pase decisive.

Gigi Becali: ”Omul trebuie să învețe din greșeli”

Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de ultimele două transferuri făcute la echipa sa. Dorin Rotariu și Cristi Ganea nu au confirmat, astfel că vor pleca în iarnă de la echipă.

„Omul trebuie să învețe din greșeli. Să nu mai creadă cineva că îl mai păcălește pe Becali cu umflături și cu ciorbe d-astea reîncălzite. Nu mai, gata! S-a terminat!

Vreau să dea probă la locul de muncă. Ia intră, să vedem ce faci. Nu? Hai, la revedere! N-ai ce să faci, tu nu vezi?”, a spus Gigi Becali, în dialog cu reporterii prezenți la reședința sa din Aleea Alexandru

Lasă un comentariu