Becali vrea să-și construiască propriul stadion. Tălpan furios ,,Becali vrea să fure istoria Stelei,,

Gigi Becali nu vrea să mai stea la mâna nimănui și a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul clubului pe care îl conduce.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și apropiat al lui Gigi Becali, a dezvăluit că patronul FCSB intenționează să-și construiască propriul stadion.

Fostul șef LPF a susținut că Becali are în plan să construiască un stadion cu 20-25 de mii de locuri chiar lângă baza de pregătire din Berceni, acolo unde are în proprietate 40-50 de hectare de pământ.

Becali vrea să-și construiască propriul stadion

„Are așa ceva în plan. Îți dau în premieră asta. Unde are baza sportivă are vreo 40-50 de hectare de pământ. Ai fost să o vezi? E la nivel de Real Madrid. Peste Barcelona!

El acolo are un pământ în față, chiar la stradă și acolo vrea să facă, nu știu dacă are banii necesari, a primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla și nu l-a dat că vrea să își facă stadion.

De 20-25 de mii de euro. A păstrat pământul ăla pentru așa ceva. Mie mi-a spus că își face stadion. Acum un an de zile. Fac un stadion aici, bag toți banii în asta, dar mai întâi să fac niște biserici”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

FCSB nu știe încă unde va disputa meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa cu numărul doi din Superliga. În principiu, roș-albaștrii au primit aprobare de la MApN pentru Ghencea, însă oficialii CSA au inclus o asigurare în valoare de un milion de euro în cazul în care se strică gazonul, lucru cu care Gigi Becali nu este de acord.

„Nu știu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus prim-ministrul atunci: ‘domnul Becali, avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea’, acum un an, pe scenă la patriarhie, așa mi-a spus. A dat ordin omul, s-a ținut de cuvânt, ministrul apărării a dat ordin mai departe, doar că în România nu se execută ordinele”, a spus Gigi Becali

Talpan îl acuză pe Becali că vrea să fure istoria Stelei

Florin Talpan a susținut că solicitarea FCSB de a juca în Ghencea este, de fapt, o cerere „mascată” inițiată de patronul echipei, Gigi Becali, de a câștiga palmareul Stelei București.

„Regulamentul FRF prevede, printre altele, ca echipele din Liga 1 să dețină propriul stadion .Cum poți să te lauzi cu o echipă de liga 1, cu vânzări de milioane de euro / jucator și să nu fii in stare să iți construiești propriul stadion, cu atat mai mult cu cat regulamentul FRF prevede clar acest lucru?”, a reacționat Talpan

Lasă un comentariu