Bogdan Andone acuzații grave ,,Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben,,

FCSB a învins-o FC Botoșani, scor 3-2, în runda cu numărul 27 din Superligă. Bogdan Andone, antrenorul oaspeților, a făcut iureș la interviuri.

Bogdan Andone și-a exprimat nemulțumirea față de maniera de arbitraj și a avertizat propriii jucători că, dacă nu își îmbunătățesc performanțele, există riscul să retrogradeze în al doilea eșalon.

„Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene… Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB.

Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a răbufnit Bogdan Andone la Prima Sport.

Antrenorul lui FC Botoșani și-a făcut praf și jucătorii:

Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau desființați dacă nu îi mai sponsorizează. Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei.

Așa a fost la toate meciurile. Astăzi, minge statică, nimeni în zid, când ei au nominal cine și unde trebuie să stea. O spun încă o dată! Dacă nu se trezesc și nu vor mai mult, ultimul loc va fi pecetluit”, a concluzionat Bogdan Andone.

Lasă un comentariu