Bogdan Lobonț, prima conferință de presă ca antrenor al Rapidului: ”Sunt norocos de felul meu”

Bogdan Lobonț, noul antrenor principal al Rapidului, a susținut prima sa conferință de presă înaintea acestui meci de mare importanță.

Pe data de 20 aprilie, sâmbătă, la ora 20:30, va avea loc unul dintre cele mai anticipate derby-uri din fotbalul românesc: FCSB vs Rapid.

Bogdan Lobonț, în vârstă de 46 de ani, a fost desemnat antrenor principal al echipei Rapid după ce italianul Cristiano Bergodi, în vârstă de 58 de ani, a fost demis din funcție. Fostul portar al echipelor Dinamo, Rapid, Ajax Amsterdam și AS Roma a transmis un mesaj important către suporterii giuleșteni și s-a arătat încrezător în privința atingerii obiectivului.

Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului, a declarat că Lobonț ar putea continua în rolul de antrenor principal dacă va reuși să îndeplinească obiectivul stabilit pentru ultimele șase etape rămase din sezon: calificarea în preliminariile cupelor europene.

”Ce mai e de spus? Mai este ceva de spus de meciul de mâine? Am înțeles că Arena Națională va fi sold-out. Gazonul va fi bun. O să fie un meci spectaculos. La final, când o să tragem linie, vom vedea ce se întâmplă.

Emoții sunt mereu. E același nivel de emoție indiferent de meci. Trebuie să vedem cum le gestionăm și eu și băieții.

Este o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum. Sunt sigur că o să mai urmeze. Trăiesc clipa, trăiesc momentul. Este o provocare. O accept așa cum este, cu riscurile și avantajele pe care mi le oferă”. a declarat Bogdan Lobonț, la conferința premergătoare derby-ului.

Bogdan Lobonț: ”Sunt norocos de felul meu”

În ceea ce privește poziția echipei sale în clasament, Lobonț a menționat că, din perspectiva sa de optimist, se află mai aproape de locul doi decât de locul șase, și că vrea să se concentreze pe obiectivele imediate.

Antrenorul Rapidului a reiterat că este recunoscător pentru toate oportunitățile pe care le-a avut în viață și a subliniat importanța susținerii suporterilor, pe care îi consideră cei mai buni din SuperLigă.

”Eu nu am schimbat nimic. Eu nu pot să schimb nimic. Doar jucătorii pot. Trebuie să muncim, să ne focusăm pe următorul obiectiv. Primul nostru obiectiv este antrenamentul de peste 15 minute.

Sunt norocos de felul meu. Sunt o persoană foarte norocoasă. Am avut parte de-a lungul vieții de noroc. Dacă nu aveam noroc, nu eram în fața dumneavoastră.

Diferența e de 3 puncte, e mare? Eu zic că suntem mai aproape de locul doi față de locul șase, din perspectiva mea a optimistului. Eu vreau să iau realitatea și de acolo să începem să facem lucrurile așa cum le vrem.

Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare. Sunt convins că sunt alături de noi. Din punctul meu de vedere, sunt numărul 1. Sunt fantastici. Sunt numărul 1 în SuperLigă”, a adăugat Bogdan Lobonț.

Lasă un comentariu