Boicot total. Gigi Becali riscă să piardă meciul la ,,masa verde” și e hotărât să meargă la TAS ca să câștige

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că va boicota regula U21 la Supercupa României cu Corvinul Hunedoara, de pe 4 iulie.

FCSB riscă să piardă la „masa verde” primul trofeu al sezonului. În Supercupă, Becali plănuiește să nu introducă niciun jucător U21. Patronul roș-albaștrilor susține că nici în campionat nu vrea să mai folosească jucători care să se încadreze în regula FRF și a declarat că a ajuns la o înțelegere cu Dan Șucu, acționar Rapid, Nelu Varga, patron CFR Cluj, și Mihai Rotaru, finanțator la Universitatea Craiova.

Potrivit lui Becali, cei patru patroni ai celor mai bogate echipe din Superliga au convenit să boicoteze regula U21 sezonul viitor. Ei sunt nemulțumiți că această regulă este în continuare obligatorie, nu opțională. Ar fi preferat ca echipele care folosesc jucători U21 să primească un bonus financiar, fără a fi obligate să îi folosească, cum se întâmplă în prezent. FRF nu a fost de acord. În acest moment, Tavi Popescu și Alexandru Pantea se recuperează după operații și nu sunt disponibili, iar singura variantă viabilă de jucător U21 pentru FCSB este Alexandru Musi.

Gigi Becali: „Nu joc cu U21. Am un acord cu Șucu, Varga și Rotaru”

„Eu în Supercupă nu joc cu U21, îi bag pe cei mai buni pe care îi am. Nu mă obligi pe mine să joci cu U21. Am vorbit cu Bodescu (n.r. – secretar general adjunct de la FRF), a zis că am dreptate, că nu trebuie să ne oblige. Văd că n-au dat niciun fel de semnal. Acum nu am ce să fac. Nu mai joc cu U21, eu am vorbit și cu Șucu, a zis că e de acord.

M-am întâlnit cu Șucu, Varga, Rotaru și am stabilit să nu mai jucăm cu U21. Așa am stabilit și eu fac asta. Nu e lege, e ceva dat de Stalin, care are puterea.

A furat Stalin puterea și a făcut ce a vrut. Așa au făcut și ei, la Comitetul Executiv votează lumea ce vor ei. Nu mai merge așa, cu tiranie. Să pierdem cu 3-0, asta vreau”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Gigi Becali: „O să merg la TAS”

Mai mult, Becali a anunțat că vrea să meargă la TAS pentru a contesta regula impusă de FRF.

„O să merg la TAS, să vedem dacă zice că mă pot obliga ei pe mine. E dictatură. Eu le trimit hârtie la TAS că nu-mi convine regula. Eu bag echipa pe care o bag cu Virtus, cea mai bună echipă. Apoi mai am două meciuri în campionat, trebuie să am cea mai bună echipă cu Maccabi Tel Aviv. Eu trebuie să joc ciuntit, nu pot să aleg ce echipă vreau.

Acum e vorba că trebuie să-mi fac echipa pentru Liga Campionilor. Am avut încredere în Bodescu, dar nu a mai făcut nimic. Nu am vrut să forțez, să vadă că eu caut pacea.

Nici nu mă interesează ce faceți la FRF, eu vreau să mă lăsați în pace, nu îmi impuneți voi. Pot să mă interesez, dacă nu îmi convine ce primă vă dați, fac plângere”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Lasă un comentariu