Burcă s-a încordat când a auzit ce a spus Iftime despre Dinamo. Replica oferită milionarului din Botoșani

Dinamo – FC Botoșani, meci din runda a cincea a Superligii, are loc luni, de la 20:30.

Tip care știe să pună presiune pe adversari înaintea unui meci important, Valeriu Iftime a agitat apele înaintea partidei cu Dinamo de luni seară. Omul de afaceri aflat în fruntea echipei din Moldova a comunicat explicit ideea că elevii lui Marius Croitoru nu au voie să lase vreun punct în încleștarea cu Dinamo, aflată pe ultimul loc în clasamentul Superligii. Gruparea roș-albă a strâns un singur punct după patru meciuri disputate în Superliga. 

Ovidiu Burcă a vorbit duminică, într-o conferință de presă, despre revenirea lui Lamine Ghezali, dar i-a răspuns și lui Valeriu Iftime. 

„Pe noi nu ne descurajează ce a spus. Poate să spună ce dorește dumnealui, nouă nu ne rămâne decât să aratăm pe teren că lucrurile nu stau chiar așa. Ce a declarat pune mai multă presiune pe echipa lui, nu pe noi”, a declarat Ovidiu Burcă în conferinţa de presă de astăzi.

Înaintea confruntării cu formația din Ștefan cel Mare, Valeriu Iftime a dezvăluit că nu se așteaptă la un alt rezultat în afara victoriei. „Va fi un meci greu, dar dacă mă bate și Dinamo, mă bate și Galațiul, înseamnă că nu am față de Liga 1, că ar trebui să-mi văd de altele sau să fac altceva în clubul ăsta.

Ar însemna că ceva este în neregulă, că nu e bun antrenorul, nu am lot bun sau pur și simplu atât pot oamenii, iar atunci ar fi nevoie de schimbări.În momentul ăsta nu este atât de grav, dar sigur, mă duc la Dinamo să-i bat, nicidecum să mă ‘execute’ Dinamo. Dar știți că fotbalul nu este așa ușor.

Oamenii au spectatori, este o emulație acolo, iar dacă ești neatent, iei un gol prostește, îți mai dă arbitrul cu VAR-ul în cap..”, a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport. 

Lasă un comentariu