Burleanu anunță că va înființa o școală pentru amatori. Gigi Becali, așteptat la Școala de Antrenori!

Gigi Becali este omul care face și desface la FCSB, iar multe voci au susținut că acesta merită o diplomă de antrenor la finalul acestui sezon după ce echipa sa va câștiga titlul.

Răzvan Burleanu a declarat că FRF plănuiește să inaugureze o școală de antrenori destinată amatorilor, oferindu-le oportunitatea de a se forma în domeniu. Cu toate acestea, chiar și cu o diplomă de la această școală, Gigi Becali va fi restricționat în ceea ce privește antrenarea, putând lucra doar cu copiii și juniorii, conform declarațiilor președintelui FRF.

„Vom fi prima federație din Europa de est care va implementa începând din iulie cursurile de licență pentru antrenori pe categorii de vârstă. 

Becali poate deveni antrenor cu acte în regulă

(n.r. – Îl asteptati si pe domnul Becali sa se inscrie?) Păi, am văzut că domnul Becali nu prea intervine la nivelul Academiei.

Domnul Becali trebuie felicitat în primul rând că a avut răbdarea să investească timp de nouă ani pentru a câștiga un nou titlu„, a spus Răzvan Burleanu.

Sepsi OSK – FCSB, duel în etapa cu numărul șase din Superliga, programat miercuri de la ora 21:45, pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

FCSB poate deveni campioană matematic la finalul acestei etape dacă se impune în fața lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu câștigă meciul cu CFR.

Lasă un comentariu