Campioana începe aventura în San Marino. Cine transmite meciul si alte detalii

Aventura europeană a celor de la FCSB începe ÎN DIRECT la Digi Sport.

Formația antrenată de Elias Charalambous (43 de ani) întâlnește în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor echipa Virtus AC.

Meciul Virtus – FCSB va fi transmis pe Digi Sport
FCSB joacă în deplasare partida tur împotriva campioanei statului San Marino, marți, 9 iulie, de la ora 22:00.

Prima manșă a duelului cu Virtus AC va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Partida se va desfășura pe San Marino Stadium din Serravalle și va fi arbitrată de bosniacul Antoni Bandic. Arena, construită în 1969, are o capacitate de 6.664 de locuri.

Virtus AC, campioana statului San Marino, a anunțat pe pagina sa de Facebook transferul atacantului italian Federico Piovaccari, care va putea juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor în dubla cu FCSB, fosta sa echipă.

Piovaccari (39 de ani), care are experiențe în Spania, China, Australia, și care în sezonul 2013-2014 a evoluat la actuala campioană a României (n.r. care atunci se numea Steaua), nu este la prima sa experiență în San Marino.

El a jucat pentru clubul San Marino Calcio în stagiunea 2005-06, reușind să înscrie 11 goluri.

”Mi-ar plăcea să îmi închei frumos cariera şi a venit această propunere, pe care am primit-o cu o mare plăcere. În plus, faptul de a reveni la Bucureşti, de unde am amintiri foarte frumoase, a fost alt imbold de a accepta această provocare”, a mărturisit Piovaccari.

”Aceste meciuri sunt cele care îşi fac pielea de găină şi răsplătesc toate eforturile pe care le faci de când eşti copil. În ce mă priveşte, când am primit oferta Stelei nu am avut nici cea mai mică ezitare, să plec din Serie B şi să aud imnul Ligii Campionilor a fost o satisfacţie enormă”, a mărturisit Piovaccari despre experienţa de a juca în Champions League.

Piovaccari va purta tricoul cu numărul 9 la Virtus.

Lasă un comentariu