Campionii din Ghencea?! FCSB se gândește la „aroganța” supremă: vrea să sărbătorească titlul în Ghencea!

FCSB este mai aproape ca niciodată de un nou titlu de campioană după nouă ani în care a privit neputincioasă cum alte echipe au fost încoronate.

După 9 ani de așteptare, FCSB este mai aproape ca oricând de un nou titlu de campioană. Cu 7 runde înainte de finalul play-off-ului, are 10 puncte distanță față de următoarele echipe, CFR Cluj și Universitatea Craiova, și 13 față de Rapid.

În cele 8 sezoane disputate de atunci, roș-albaștrii au fost mereu pe locul doi, excepție făcând doar sezonul 2019-2020, când au terminat pe 5, după CFR, Universitatea Craiova, Astra și Botoșani.

Ar fi „aroganța” supremă a lui Becali în fața celor de la MApN

Surse din lumea fotbalului susțin că Gici Becali și compania și-ar dori o „încoronare” nu doar cu fast, ci și total specială, inclusiv pentru suporteri. Și că ar urma să depună cererea către CSA Steaua pentru ca meciul cu CFR Cluj, ultimul de acasă în acest sezon, din penultima etapă, să nu îl mai joace pe Arena Națională, ci pe stadionul din Ghencea.

Ar fi astfel o aroganță maximă și o lovitură de imagine ca gruparea din Berceni să primească trofeul și medaliile de campioană pe noul stadion al Stelei, clubul cu care se află în conflict deschis, inclusiv în instanțe, de atâția ani.

FCSB vrea din nou în Ghencea

FCSB a mai jucat pe Ghencea în 2023, de trei ori, obținând două victorii (1-0 cu CFR Cluj și 3-0 cu Universitatea Craiova) și un egal (0-0 cu Nordsjaelland).

47.750 de euro (fără TVA) ar trebui să plătească FCSB pentru chiria stadionului la meciul cu CFR Cluj.

Așa cum s-a întâmplat și în trecut, Gigi Becali va trebui să achite și o serie de garanții financiare, inclusiv o asigurare de 750.000 de euro în caz de distrugere a gazonului, 250.000 de euro pentru daune morale și 230.000 de euro pentru vandalism.

FCSB întâlnește CFR Cluj, duminică, de la ora 21:00, în deplasare, în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii.

Lasă un comentariu