Când ar putea reveni Radunovic la FCSB

Risto Radunovic (31 de ani) a lipsit din ultim prtidă a roș-albaștrilor din campionat. Oțelul Galați – FCSB s-a încheiat 0-2.

Echipa pregătită de Elias Charalambous a reușit, astfel, să câștige patru meciuri din patru jucate în noul sezon. FCSB e lider momentan în Superliga României cu nouă puncte după trei etape disputate.

Când ar putea reveni Radunovic la FCSB

La finalul partidei, antrenorul cipriot a vorbit și despre absența lui Risto Radunovic, titularul incontestabil al vicecampioanei: „Radunovic a simțit o durere puternică la antrenament, după meciul din Bulgaria”, au fost cuvintele lui Charalambous.

FCSB va disputa returul cu CSKA 1948 Sofia joi, 3 august, de la ora 21:30. Potrivit Fanatik, Risto Radunovic ar trebui să fie refăcut pentru meciul din al doilea tur preliminar al UEFA Europa Conference League pe care-l joacă vicecampioana. 

  • Radunovic a fost integralist în primele trei partide ale FCSB-ului din acest sezon 
  • Site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 1,4 milioane de euro

Oțelul Galați – FCSB 0-2

Chiar dacă Oțelul a avut două bare, iar Vlad Chiricheș a fost aproape de un autogol în prima parte a meciului, roș-albaștrii au câștigat trei puncte importante la Galați, pe un stadion arhiplin.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, după ce Andrei Cordea i-a pasat la aproximatitv 25 de metri, iar winger-ul FCSB-ului a șutat fără să stea pe gânduri și a reușit, astfel, să marcheze o bijuterie.

În repriza secundă, Andrea Compagno l-a învins pe Relu Stoian cu un șut din apropierea careului, după ce vârful italian a rămas unu contra unu, în urma unui contraatac fulger al roș-albaștrilor.


Echipele de start

  • Oțelul Galați: Stoian – Rus, Yabre, Varela, Zhelev – Jardan, Neagu, Silva – Pop, Fatai, Cisotti
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu – Edjouma, Șut, Djokovic – Cordea, Băluță, Oct. Popescu

Lasă un comentariu