Când ar trebui să plece Florinel Coman și ce spune Becali: ,,Eu vreau să rămână Coman”

Accidentat în ultimele două partide din campionat, Florinel Coman (26 de ani) a plecat în Serbia pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic.

Evoluțiile solide ale fotbalistului său ar putea aduce un transfer în Qatar, cu o sumă de cinci milioane de euro, reprezentând clauza de reziliere din contractul său. Al-Duhail pare interesată, dar mutarea a fost întârziată din motive necunoscute. Gigi Becali speră să se rezolve transferul și să păstreze jucătorul în echipa sa și în sezoanele următoare.

”Nu știu eu de transfer, ce știu eu? El să spună! Eu știu de la Luțu că omul ăla, impresarul, vine cu arabii joi. Atât știu eu. Au vorbit cu Florinel și oamenii au zis că plătesc clauza. Eu nu știu mai mult. Asta mi-a spus Florinel, asta vă spun vouă. 

Cu ratele au fost la început, mi-a spus Luțu. I-am spus să le spună să nu vină dacă vor să dea banii în rate. Nu e problema mea, că nu mă interesează transferul ăsta pe mine. Eu vreau să rămână Coman. Eu știu (n.r. dacă sunt șanse)… până nu văd banii în cont înseamnă că rămâne”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Florinel Coman impresionează în acest sezon la FCSB, cu 19 goluri și 11 pase decisive în 35 de partide în campionat și preliminariile Conference League.

Al Duhail, echipa care îl transferă, a câștigat campionatul în Qatar anul precedent, dar în acest sezon a ocupat doar locul 6, fiind departe de Al Sadd, campioana în funcție.

Din octombrie 2023, Al Duhail este condusă de antrenorul Christophe Galtier, cu experiență la echipe precum Saint-Etienne, Lille, Nice și Paris Saint-Germain.

Printre cei mai valoroși fotbaliști ai echipei se numără Philippe Coutinho, Michael Olunga, Lucas Verissimo, Ibrahima Diallo și Ibra Bamba.

Lasă un comentariu