Căpitanul Corvinului Hunedoara, declarație războinică înainte de Supercupa cu FCSB: „Mai bine stau acasă!”

În urmă cu un an și două luni, Alexandru Neacșa juca pentru Corvinul Hunedoara în liga a treia, încercând să contribuie decisiv la promovarea clubului simbol al județului Hunedoara în liga a doua.

Acum, la 14 luni distanță, Neacșa este căpitanul echipei care a câștigat Cupa României 2023/24. Echipa sa va juca în primul tur preliminar al Europa League și are ca obiectiv promovarea în Superligă la sfârșitul sezonului, care va începe cu Supercupa României, disputată între FCSB și Corvinul Hunedoara. Înaintea meciului de joi seară, programat la ora 20:00 pe Stadionul Ghencea, decarul echipei antrenate de Florin Maxim a declarat cu fermitate că își dorește trofeul pus în joc.

„Din punctul lor de vedere ai dreptate, este doar meciul de deschidere al sezonului, dar, din punctul meu de vedere, cred că e mai greu să ajungi să joci în Supercupă. Pentru a o juca, trebuie să câștigi ori cupa, ori campionatul. Trebuie să fie o miză cel puțin la fel de mare.

Pentru mine e un trofeu pe care mi-l doresc, pentru că nu îl am. De ce să zic că mergem doar să jucăm? Mai bine stau acasă decât să mă duc cu mentalitatea asta.

Chiar dacă joc împotriva celei mai bune echipe din Superligă, vreau să câștig!”, a transmis Alexandru Neacșa, într-un interviu acordat canalului oficial de YouTube al Corvinului Hunedoara.

Lasă un comentariu