Cât de gravă este accidentarea lui Florinel Coman? Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului

Florinel Coman (25 de ani) a suferit o accidentare în meciul dintre Sepsi și FCSB, scor 2-2, din etapa a șasea a play-off-ului SuperLigii.

După 12 minute de joc, în care a și marcat un gol, Florinel Coman a simțit probleme la mușchii inghinali și a fost înlocuit în minutul 19. Totuși, el a confirmat că accidentarea nu este gravă, liniștind fanii atât ai FCSB-ului, cât și pe cei ai echipei naționale, având în vedere apropierea EURO 2024 și absența lui Moruțan din cauza unei accidentări. Coman a sugerat că va reveni pe teren în doar câteva zile, indicând că nu este vorba despre o ruptură, ci doar despre o întindere.

„Am simțit ceva la inghinal și am zis că e mai bine să nu continui. Normal, încă mai am dureri, nu mi-a trecut așa repede. Dar sper ca în zilele următoare să nu mai am nicio problemă. Pe băieți îi simt puternici, cu singurul gând de a termina cât mai repede.

Trebuie să te sacrifici mult pentru a fi campion. Am venit cu gândul de a câștiga, n-am reușit. Așteptăm următorul meci, nu trebuie să dramatizăm. Până la urma contează că ce am clădit în acest campionat nu se dărâmă acum”, a spus Coman. 

Lasă un comentariu