Cât timp va lipsi Vlad Chiricheș după accidentarea suferită

Stoperul în vârstă de 34 de ani a fost înlocuit în minutul 42 al meciului FCSB – Rapid 2-2.

Vlad Chiricheș a suferit o accidentare serioasă în zona cotului și a fost înlocuit de Elias Charalabous în minutul 42 al meciului, când scorul era 2-1 pentru Rapid. Gigi Becali a intervenit în direct la TV și a făcut un anunț crucial despre situația lui Chiricheș. Primele informații indică o accidentare gravă, iar Darius Olaru a sugerat că ar putea fi vorba de o fractură, ceea ce ar fi o veste devastatoare pentru perspectivele sale de a juca la EURO 2024. În plus, Gigi Becali a confirmat că Chiricheș va fi indisponibil timp de o lună și că îi va prelungi contractul pentru a-i oferi sprijinul necesar în recuperare.

„Lipsește patru săptămâni. Joacă direct în Liga Campionilor. I se prelungește automat contractul pentru încă un sezon”, a spus omul de afaceri care conduce liderul campionatului. 

Și Elias Charalambous a afirmat la finalul confruntării de pe Arena Națională că verdictul despre accidentarea lui Chiricheș e unul crunt. „Chiricheș cred că va fi out până la finalul sezonului, din primele informații pe care le avem”, a declarat antrenorul cipriot. 

  • 14 iunie e data la care va începe EURO 2024
  • 34 de ani are Vlad Chiricheș 
  • 76 de selecții a strâns Vlad Chiricheș în națională 
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expira contractul cu FCSB
  • 650.000 de euro e cota de piață a fundașului central 
  • 1,84 m e înălțimea lui Vlad Chiricheș 

Lasă un comentariu