Cât va lipsi Vlad Chiricheș, după accidentarea suferită în meciul cu UTA Arad

FCSB a pierdut primul meci în campionat, în deplasare cu UTA Arad, scor 2-1, ratând șansa să se desprindă în fruntea clasamentului.

În minutul 73, la scorul de 2-1 pentru UTA Arad, Vlad Chiricheș s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical.

Vlad Chiricheș a părut să acuze o accidentare musculară după o fază de atac a celor de la UTA și nu a mai putut continua. FCSB a decis să îl înlocuiască pe experimentatul stoper cu sud-africanul Siyabonga Ngezana, care și-a făcut debutul la vicecampioana României.

Anunțul lui Mihai Stoica despre situația lui Vlad Chiricheș

Oficialul lui FCSB a dezvăluit că fotbalistul ar urma să lipsească aproximativ o lună și a ținut să întărească ideea că transferul este unul reușit.

„La Vlad Chiricheş e ruptură. Simte şi atunci când merge. Va sta 3-4 săptămâni. Ar trebui să revină într-o lună. Culmea, joci pe sintetic, joci la 3 zile, şi nu păţeşti nimic. El se pregăteşte extraordinar, însă iată că s-a întâmplat acum accidentarea. Chiricheş e o achiziţie foarte bună, chiar dacă s-a întâmplat asta acum”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dumitru Dragomir: „Până nu-l scoate pe Chiricheș vor pierde”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal propune ca Vlad Chiricheș să fie scos din echipa celor de la FCSB sau să fie mutat pe postul de închizător.

„Bate FCSB numai dacă nu se fac prostii, eu așa am zis. Așa e la fotbal. Poate Pantea să fie pierdere. Coman nu e pierdere. Joacă în stânga Octavian Popescu și o să vedeți că va juca bine. Coman a dat golul și atât a făcut. În rest, nu știu… ori nu e înțeles de jucători, ori el nu înțelege coechiperii. Pantea, din dorința de a face mai mult, a greșit

FCSB a fost jalnică. Cu doi eliminați, nu legau o pasă… fiți atenți ce vă spun. Până nu-l scoate pe Chiricheș, o să piardă la meciuri… ori să-l împingă în față și atunci e altceva. Numai accidentat e Chiricheș de vreo cinci ani. Eu l-am susținut, l-am lăuat când trebuie. Problema e că acum e ros de rugină„, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Lasă un comentariu