Câte bilete s-au vândut pentru FCSB – CFR Cluj

FCSB – CFR Cluj, de duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, este primul meci de primă ligă care se va disputa pe noul stadion din Ghencea.

Partida se va juca, aproape sigur, cu tribunele pline, pentru că până vineri se vânduseră, doar online, aproximativ 27.000 de bilete.

Aproape de sold-out la FCSB – CFR Cluj

Din câte știu, nu spun pe surse, știu direct de aici, s-au vândut în jur de 27.000. Vor să pună și la casele de bilete, pentru cei care nu pot să își activeze acel site online pentru bilete. Va fi sold-out. Peluza e plină, gata. Suntem vreo 6.000.

Arde peluza. Peluza va fi plină, stadionul este plin, dar mai sunt cele 2-3.000 de bilete, așa a hotărât conducerea, să mai scoată și la casa de bilete, bilete care rămân. Vom intra prin Ghencea, mulți vin din Bercnei, Drumul Taberei, Titan, Colentina.

Dacă în șase ore s-au vândut 22.000 de bilete, miercuri, atunci gândește-te ce însemna până duminică. Lumea vine, din diaspora vin 150 de membri cotizanți, fără cei care nu sunt în asociație. Din țară, foarte mulți, din București. Încă se cer bilete și nu mai sunt”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, potrivit Fanatik.

Cât a costat închirierea stadionului Steaua

Pentru a închiria stadionul din Ghencea în vederea organizării meciului cu CFR Cluj, FCSB a plătit 37.000 de euro.

CSA Steaua a solicitat mai multe garanții, astfel că Gigi Becali a semnat un bilet la ordin avalizat de 750.000 de euro, care ar fi folosit în cazul unor daune majore produse gazonului, și o poliță de asigurare de 250.000 pentru stricăciuni în interiorul stadionului.

Lasă un comentariu