Câți spectatori au fost la derby-ul FCSB – Dinamo, de pe ”Arcul de Triumf”

Derby-ul FCSB – Dinamo 2-1 s-a disputat pe stadionul ”Arcul de Triumf”, arenă cu o capacitate de aproximativ 8.100 de locuri.

Mai puțin de 7.000 de spectatori la FCSB – Dinamo

Cum Arena Națională nu este disponibilă din cauza unor concerte organizate în această perioadă, FCSB a încercat să găzduiască duelul cu Dinamo pe stadionul ”Steaua”, însă s-a lovit de refuzul celor de la CSA, iar confruntarea a avut loc pe ”Arcul de Triumf”.

Astfel, la meciul din etapa a doua a sezonului 2023/2024 din SuperLigă s-a înregistrat una dintre cele mai scăzute asistențe din istoria derby-urilor FCSB – Dinamo. 6.123 de spectatori au urmărit din tribune jocul, 600 dintre aceștia i-au susținut pe ”Câini”, iar restul pe vicecampioană.

În tribune au fost și personalități, precum premierul Marcel Ciolacu, selecționerul Edi Iordănescu și tatăl său Anghel Iordănescu, Vlad Chiricheș sau Jugurtha Hamroun.

Mesajele afișate de suporterii FCSB-ului și ai lui Dinamo la derby

Suporterii celor două formații nu au ratat șansa de a se ironiza reciproc la meciul din etapa a doua a SuperLigii.

Dacă fanii ”roș-albaștri” au vrut să scoată în evidență forma de moment a oaspeților, cei de la Dinamo s-au legat de lupta pe care cei de la FCSB o au în acest moment cu rivalii de la CSA Steaua.

Rugăm câinii să stea jos, începe Roland Garros”, a fost bannerul afișat de suporterii FCSB-ului la meciul cu Dinamo.

Rapid vs Rapid, Steaua vs Steaua, Craiova vs Craiova. Când toți se victimizează, se ceartă și se plâng, câinii s-au unit și-s mai puternici ca oricând”, au replicat cei de la Dinamo.

Lasă un comentariu