Ce a pățit Boglea la derby-ul Steaua – Dinamo de la rugby?

Virgil Boglea, avocatul care reprezintă FCSB în conflictul cu CSA, a fost prezent la un meci de rugby între echipele Steaua și Dinamo, desfășurat pe stadionul Ghencea.

Deși a declarat că își susține echipa Steaua încă din copilărie, participarea sa în calitate de avocat al FCSB-ului l-a făcut impopular în rândul suporterilor steliști.

La meciul de rugby disputat pe stadionul din Ghencea, mai mulți suporteri ai militarilor l-au abordat pe Virgil Boglea, iar unul dintre aceștia i-a spus, într-un mod civilizat, conform avocatului, că nu are ce căuta pe Ghencea.

„Ultimul la care mă dusesem, la un Steaua – Dinamo la rugby, în care am pierdut în ultimele minute, mi-au spus cât se poate de civilizat niște domni: ‘Domnule, prezența ta ne jignește!’. Și atunci am preferat, decât să jignesc pe cineva și să mai nasc alte animozități, mă uit când transmise la televizor”, a declarat Virgil Boglea pe canalul de youtube Templul Sportului.

El a adăugat că acei suporteri nu făceau parte din„Peluza Sud” a Stelei.

„Nu erau de la Sud, erau niște oameni cât se poate de civilizați, asta subliniam eu. Nu neapărat că prezența mea, ci ceea ce spusesem eu îi jignea”, a mai spus avocatul, care a completat că i-a spus suporterului respectiv că nu a vrut să jignească.

„`Domnule, nu asta a fost intenția mea, să jignesc pe cineva personal. Este o credință pe care am manifestat-o și care a fost cât se poate de sinceră’. Și atunci eu, personal, ca suporter, am ales să nu mai expun public niciun fel de argument, nici de-o parte, nici de alta”, a precizat Virgil Boglea, conform sursei citate.

El a precizat, că după acest incident, a decis să nu mai participe la niciun meci jucat de orice echipă a clubului Steaua.

Lasă un comentariu