Ce a răspuns Cristiano Bergodi când a fost întrebat despre demitere

Rapid a pierdut cu Sepsi OSK, scor 0-1.

Giuleștenii au fost gazde pentru Covăsneni în cea de-a patra etapă a play-off-ului Superligii României. Într-un final dramatic, echipa din Sfântu Gheorghe a reușit să obțină toate cele trei puncte.

După meci, Cristiano Bergodi a decis să se exprime, rupând tăcerea în fața cererilor de demisie venite din partea fanilor rapidiști. A subliniat ferm că nu are de gând să își dea demisia și că nu este afectat de dorințele suporterilor din Giulești.

 

”Acum… Cum să caracterizez. Un meci incredibil. Am avut o primă repriză bună. Mai ales în primele 30 de minute. Am avut ocazii mari, singuri cu portarul… Nu am putut da gol. Ne-au taxat. Parcă mingea nu a vrut să intre în poartă la Rrahmani, care a alunecat în fața porții. Dezamăgirea e mare, că ar fi trebuit să câștigăm. Trebuia să dăm gol.

(n.r. că fanii i-au strigat demisia) Ăsta e sufletul rapidist. Asta se întâmplă când suporterii sunt supărați. El se uită doar la rezultat și e normal. După un meci așa ce putem spune? Când nu dai gol și ceilalți te taxează. Nici măcar o remiză nu era suficientă. E greu dacă nu dai gol în fața porții.

 

Eu zic că am făcut un meci bun, dar fotbalul se joacă pe goluri. Dacă nu ai sânge rece în fața porții e foarte greu. Eu cred că băieții au pierdut un pic de încredere. E normal. Tu vrei să câștigi un meci. Ești în presiune. Dacă marcam am fi făcut un meci mai ușor, cu siguranță.

Acum nu putem vorbi deja la cald după un asemenea. Nu e ușor, moralul echipei a scăzut mult. Ne-am grăbit. 

(n.r. despre demitere) Clubul decide. Ei evaluează munca antrenorului. Un antrenor antrenează și gata! Trebuia să câștigăm. Nu mă interesează pe mine că îmi cer fanii demisia. 

Nu e ușor să joci sub presiune. Ce ratări am avut… Echipa a jucat bine primele 30 de minute”, a spus Cristiano Bergodi după meci.

Lasă un comentariu