Ce a spus Bergodi despre jucătorul care a ”rupt plasele” în două meciuri în România: ”Nu știam de el, ei mi l-au arătat”

Dinamo a pierdut categoric derby-ul din Giulești cu Rapid, scor 4-0.

La conferința de presă de după meci, Cristiano Bergodi a fost întrebat despre Albion Rrahmani, care a impresionat din nou, după ce a marcat două goluri într-o repriză în meciul precedent, cu FCU Craiova (3-5).

Chiar dacă a prins doar două meciuri pentru Rapid în Superligă, Albion Rrahmani a ajuns deja la patru reușite și este pe locul șase în clasamentul golgheterilor.

Cristiano Bergodi: ”Au adus un jucător foarte bun”

Cu Dinamo, kosovarul a înscris din penalty și a închis tabela după ce a fost lăsat singur cu portarul. Bergodi a dezvăluit cine i-a propus transferul lui Rrahmani la Rapid.

„(n.r. felicitați conducerea pentru transferul lui Rrahmani?) Normal, au adus un jucător foarte bun și pentru asta normal că trebuie felicitați. Eu nu știam de el, ei mi l-au arătat, l-am urmărit cu staff-ul, un jucător care se pliază bine pentru stilul nostru și împreună cu Marko Dugandzic, nu uităm că a dat cinci goluri în șase meciuri, se pliază și la caracteristici tehnice. 

Nu vorbim de titulari sau rezerve, e normal că e frumos pentru el cu două meciuri și atâtea goluri, e frumos pentru toată lumea, am vorbit și cu Marko, de săptămâna viitoare începe și el pregătirea, va fi lângă noi, e bine că e concurență, asta ridică mereu calitatea antrenamentelor. Trebuie să fie concurență mare, așa putem ajunge mai sus”, a spus Bergodi, la conferința de presă.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul doi în Superligă, cu 14 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, care are un meci în minus, dar și cu cel mai bun atac, cu 18 goluri marcate în opt partide.

De partea cealaltă, Dinamo a coborât pe locul zece, cu opt puncte după opt partide și cu a doua cea mai slabă apărare după opt runde, cu 15 goluri încasate.

După pauza competițională pentru meciurile echipelor naționale, Rapid se va deplasa la Galați pentru meciul cu Oțelul, în timp ce Dinamo va juca pe teren propriu cu FCU Craiova.

Lasă un comentariu