Ce a spus Elias Charalambous despre returul cu CSKA 1948

FCSB – CSKA 1948 Sofia e joi, de la ora 21:30.

Roș-albaștrii au câștigat în Bulgaria cu 1-0, în manșa tur a celui de-al doilea tur preliminar din UEFA Europa Conference League. Florinel Coman a adus victoria pentru vicecampioana României în minutul 28 al partidei.

Ce a spus Elias Charalambous despre returul cu CSKA 1948

După victoria FCSB-ului din campionat împotriva Oțelului Galați (2-0), Elias Charalambous a vorbit la flash-interviu printre altele și despre returul cu echipa din primul eșalon al Bulgariei.

Antrenorul cipriot a precizat că în ciuda faptului că FCSB a obținut un rezultat pozitiv în deplasare, meciul încă nu e jucat și oricare club poate avansa mai departe în al treilea tur preliminar.

„Ne vom concentra pe meciul cu CSKA 1948. Avem scorul, da, 1-0, dar nimic nu e terminat. Trebuie să avem cea mai bună strategie să ne calificăm. Partida încă se joacă, calificarea e deschisă. Mai avem o jumătate de meci de rezolvat joi seară”, a spus Elias Charalambous.

CSKA 1948 Sofia nu joacă în campionat și beneficiază de odihnă Partida inițial programată duminică, 30 iulie, de la ora 19:00, împotriva lui Arda, a fost amânată din cauza meciurilor din cupele europene.

CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Roș-albaștrii au debutat în cupele europene miercuri, 26 iulie. FCSB a învins-o pe CSKA 1948 Sofia în deplasare cu 1-0, grație reușitei lui Florinel Coman din minutul 28, în manșa tur.

Returul se va juca o săptămână mai târziu. Bulgarii vor face deplasarea la București joi, 3 august de la ora 21:30.

Lasă un comentariu