Ce a spus Gică Hagi despre viitorul lui Louis Munteanu

Louis Munteanu (21 de ani), atacantul care își încheie împrumutul de la Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de FCSB și Rapid.

Fotbalistul, aflat la al doilea sezon în care este împrumutat de la Fiorentina, a lăsat de înțeles că în această vară va reveni la clubul italian, unde mai are contract pentru un sezon.

Ce a spus Gică Hagi despre viitorul lui Louis Munteanu
Oficialul constănțenilor a declarat că atacantul va merge în Italia pentru a discuta opțiunile pe care le are pentru sezonul viitor, adăugând că Farul Constanța nu își permite să plătească suma de achiziție a jucătorului.

„Din câte am înțeles, o să se întoarcă la Fiorentina, o să discute cu ei, după care o să vadă opțiunile din țară. Nu depinde de noi, nu putem să intrăm la Louis Munteanu. Dacă n-avem bani de achiziții? Aș vrea eu, dar nu putem.

Sfatul meu pentru Louis este să se ducă la o echipă la care să joace, să aibă continuitate și să joace. S-a maturizat, a arătat foarte bine în ultimele două luni”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport. 

  • 12 goluri și 5 pase decisive a reușit Louis Munteanu în cele 35 de meciuri jucate pentru Farul în actuala stagiune
  • Louis Munteanu are un singur meci la naționala de seniori a României. Atacantul a fost folosit într-o partidă cu Belarus (0-0), din preliminariile EURO 2024, iar ulterior a evoluat pentru naționala U21.

Lasă un comentariu