Ce a spus liderul galeriei FCSB-ului, după ce Gabi Balint i-a cerut clubului să recunoască faptul că ”nu are nimic”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a comentat discursul lui Gabi Balint, referitor la pierderea siglei și a numelui de ”Steaua București” de către FCSB.

Legenda Stelei le-a cerut celor de la FCSB, înaintea primului meci disputat în Ghencea, 1-0 cu CFR Cluj, să recunoască public că nu dețin marca ”Steaua” și o mare parte din palmares.

Mustață, replică pentru Gabi Balint

Mustață a susținut că, în ciuda faptului că FCSB nu mai deține numele și sigla Stelei, acest lucru nu înseamnă că gruparea patronată de Gigi Becali nu mai reprezintă echipa ”roș-albastră”, întrucât aceasta și-a continuat existența din punct de vedere sportiv. 

”Dacă ai pierdut sigla și numele nu înseamnă că i-a luat cineva continuitatea pe linie sportivă. Mai spunea cineva, pare-mi-se că domnul Balint… Eu îl respect mult de tot.

Niciodată nu jignesc, niciodată nu jignesc o fostă glorie, indiferent dacă m-ar jigni el. Dar vreau să îi spun domnului Balint că în momentul în care continui cu o activitate a unei societăți sau a unui club continuă, acea activitate nu se întrerupe deloc, tot tu ești același om.

Că dacă mi-a luat sigla și mi-a luat și numele nu înseamnă că eu nu am continuat din 47 până în prezent, pentru că Steaua nu și-a întrerupt niciodată activitatea. Dar trecem peste. Vreau să spun și încă o dată le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine pentru că eu am arătat documente clare pe care eu le am”, a spus Gheorghe Mustață, într-o intervenție la Fanatik.  

De asemenea, liderul fanilor FCSB-ului a precizat că știe de ce echipa patronată de Gigi Becali a pierdut numele și sigla în procesele cu CSA Steaua

”Am citit că s-a făcut o greșeală din partea unui membru al conducerii și la momentul ăla (n.r. în care s-a făcut tranzația ”Stelei” între armată și Gigi Becali), nu a făcut ceea ce trebuia pentru a nu mai exista acest conflict cu nume și siglă. Dacă se făcea acel acord, dacă se continua cu acel acord.

De fapt, Ilie știe că eu am vorbit cu el, i-am explicat și știe și el. Și acela de a te folosi de nume și siglă. Acel acord nu a fost prelungit, s-a evitat sau s-a evitat din inconștiență, L-a lăsat: ‘Hai să meargă cum merge!’. S-a speculat în 2014 și un cabinet de avocatură a știut unde să umble. Și aici l-a executat pe Gigi, cu numele și cu sigla.

Dar s-a încercat și distrugerea articolului 1 din statut, unde spune că acolo continuă activitate preiei palmares, glorii, tot. Și ăsta n-a putut să-l anuleze, pentru că nicio instanță nu putea să cadă ordonanța de guvern sau să anuleze o hotărâre judecătorească la momentul ăla, când s-a trecut pe societate privată”, a mai spus liderul Peluzei Nord. 

Lasă un comentariu