Ce ar fi făcut Marius Șumudică în minutul 61 al meciului cu Nordsjaelland, dacă era antrenor la FCSB

Marius Șumudică (52 de ani), în prezent antrenor liber de contract, a spus cum ar fi abordat meciul FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, din minutul 61, când danezii au rămas în inferioritate numerică, iar atacantul Andrea Compagno (27 de ani) a fost înlocuit cu Valentin Gheorghe (26 de ani).

Cum ar fi procedat Marius Șumudică, după ce danezii au rămas în 10 oameni

Marius Șumudică susține că ar fi avut o cu totul altă abordare a partidei, după minutul 61, dacă s-ar fi aflat în postura de a lua o decizie.

Eu, în momentul în care ei (n.r. cei de la Nordsjaelland) au rămas în 10, niciodată nu-l scoteam pe Compagno și îl băgam pe Edjouma chiar sus, lângă el, doi de talie.

Eu asta aș fi făcut. Noi nu am putut să dezvoltăm decât în zonele laterale. Din zonele laterale am încercat să venim cu centrări, cui centram? Cui să-i centrăm? Niciun jucător nu avea talie. Practic, aveai nevoie de doi jucători.

Ia pune Compagno și Edjouma, doi jucători în arie, în careu. Le e greu și lor. Ei cu doi și trei jucători, în inferioritate, câștigau mingea a doua. În inferioritate numerică mi se pare ceva extraordinar”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

Gigi Becali: ”Părerea mea e că noi ne vom califica. Noi am scos untul și smântâna din ei

Jocul vicecampioanei României nu a strălucit. Elevii lui Elias Charalambous au încheiat partida fără șut pe spațiul porții adverse, chiar dacă au evoluat în superioritate numerică aproximativ 30 de minute.

Totuși, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale și, în ciuda calității superioare a adversarului, consideră că gruparea roș-albastră va accede în play-off-ul Conference League.

Sunt foarte mulțumit pentru că am jucat cel mai bun joc al nostru de când sunt eu în fotbal. Am analizat când m-am sculat, am făcut o analiză la rece. Am jucat cu o echipă extraordinară care pasează foarte mult.

Nu îmi închipuiam că o echipă poate să paseze așa. Numai că noi, dacă analizezi bine jocul și le iei pe toate, noi am avut situații de a marca mai clare decât ei. Bine, ai avut bară dintr-o lovitură liberă, nu se pune aia.

Din combinații noi am avut două. Numai că l-am avut pe Compagno neinspirat acolo, iar la Cordea trebuia să fie gol. În loc să intre și să scape singur cu portarul, el s-a întors. Părerea mea e că noi ne vom califica. Noi am scos untul și smântâna din ei”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu