Ce așteptări au Marius Lăcătuș și Gică Craioveanu de la naționala României în meciul cu Elveția

România, calificată deja la EURO 2024, după 2-1 cu Israel, evoluează marți, de la ora 21:45, în compania Elveției, pentru stabilirea liderului Grupei I.

Marius Lăcătuș (59 de ani) și Gică Craioveanu (55 de ani), foști internaționali, au transmis ce vor să vadă din partea ”Tricolorilor” la meciul contra Elveției.

Mi-aș dori să facă un joc la fel de echilibrat cum a fost cel cu Israel din deplasare. Dacă se poate și mai bine…

Cred că Edi are capacitatea necesară să țină în frâu această bucurie a calificării la Campionatul European și să vedem că jucătorii intră în teren la fel de motivați cum au făcut-o la meciul cu Israel și nu numai”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport Special.

Vreau să văd 50.000 de oameni cu zâmbetul pe buze. Noi uitasem să ne bucurăm pentru echipa națională. Ni s-a dat această posibilitate să ne bucurăm din nou.

Eu vreau atitudine. Ei au mai multe probleme decât noi. Ei au probleme grave. Sunt cocoși Xkaka, Shaqiri, șmecherii”, a precizat Gică Craioveanu.

EURO 2024 va începe la data de 14 iunie și se va încheia pe 14 iulie.

Ultimul Campionat European la care a participat naționala României a fost EURO 2016, când echipa pregătită la acea vreme de Anghel Iordănescu nu a ieșit din grupe. De altfel, acest lucru s-a întâmplat la 4 din cele 5 turnee finale la care au particpat ”Tricolorii”. Cel mai bun rezultat s-a produs în 2000, când formația condusă din teren de Gică Hagi a fost eliminată în sferturi de Italia.

Fanii care vor să vadă pe viu România la EURO 2024 trebuie să se înscrie în prealabil pe site-ul UEFA. Forul continental a pus în vânzare 1,2 milioane de bilete în perioada 3 octombrie – 26 octombrie 2023, iar o altă tranșă, de un milion de tichete vor fi disponibile după tragerea la sorți a grupelor, pe 2 decembrie.

În total, UEFA scoate la vânzare 2,7 milioane de bilete, ultimele vor putea fi cumpărate la finalul lunii martie 2024, după barajul din Liga Națiunilor, când se vor afla numele ultimelor 3 echipe care vor participa la EURO.

Prețurile biletelor încep de la 30 de euro și pot ajunge la 1.000 de euro, la marea finală. Un milion de bilete vor fi disponibile la prețuri de 60 de euro sau mai mici. O persoană poate achiziționa doar 4 bilete la un singur meci.

La partidele din faza grupelor, tichetele vor costa de la 30 la 200 de euro, în timp ce un fan care va vrea să urmărească un joc din optimile de finală trebuie să scoată din buzunar între 50 și 250 de euro, în funcție de sectorul de tribună ales.

Pentru confruntările din sferturi, prețurile variază între 60 și 300 de euro, iar la semifinale, între 80 și 600. Cine își dorește să fie prezent pe Olympiastadion, la marea finală de pe 14 iulie, trebuie să plătească între 95 și 1.000 de euro.

Lasă un comentariu