Ce clauză de reziliere are Rafa Mujica, atacantul dorit de FCSB

FCSB este la un pas de a deveni campioană a României, iar Gigi Becali (65 de ani) pregătește deja transferurile pentru încercarea de a ajunge în grupele UEFA Champions League. 

Patronul echipei roș-albastre a dezvăluit că are în plan transferul lui Denis Alibec (33 de ani) și al lui Louis Munteanu (21 de ani), însă „perla coroanei” pare să fie Rafa Mujica, spaniolul care traversează cel mai bun sezon al carierei sale.

Interesant de știut este și clauza de reziliere a lui Rafa Mujica, atacantul pe care FCSB își dorește să-l achiziționeze. Mujica a reușit să înscrie 18 goluri în prima ligă portugheză și se află pe locul trei în clasamentul golgheterilor, atrăgând astfel atenția lui Gigi Becali.

Cu toate acestea, transferul atacantului în vârstă de 25 de ani a devenit imposibil pentru FCSB după ce presa din Portugalia a dezvăluit clauza sa de reziliere.

În vara anului trecut, clubul Revelo a dezvăluit că în contractul semnat de Mujica până în iunie 2025 există o clauză de reziliere în valoare de 10 milioane de euro. Această sumă este una exorbitantă atât pentru FCSB, cât și pentru Liga României în ansamblu. Cel mai scump transfer realizat de FCSB până în prezent se ridică la 3 milioane de euro, reprezentat de achiziționarea lui Florinel Coman de la Viitorul, actuala Farul Constanța.

În plus, presa portugheză anunță că Rafa Mujica este în atenția echipei Braga, una dintre cele mai importante formații din Portugalia.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Rafa Mujica, potrivit Transfermarkt.
  • Crescut de Las Palmas, Mujica a trecut și pe la Barcelona B, și a mai evoluat la UE Cornella, Leeds U21, Extremadura, Villarreal B și Oviedo.

Florin Vulturar l-a urmărit pe Rafa Mujica, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB: ”E un jucător de mare valoare”

Florin Vultarar, omul de încredere al lui Gigi Becali, a călătorit în Portugalia pentru a-l urmări pe Mujica, dar nu numai. Agentul FIFA s-a declarat impresionat de calitățile fotbalistului iberic și a transmis că a luat legătura cu reprezentanții celor de la Arouca, dar, cel puțin deocamdată, nimic nu este bătut în cuie.

Am fost la 6-7 meciuri să urmăresc niște jucători. Sunt de valoare, ar face diferența în campionatul României. Pe Mujica îl urmăresc de când a venit la Arouca. O să fie din ce în ce mai greu să-l iei. A dat aproape 20 de goluri în Portugalia, a bătut de unul singur Braga, e un jucător de mare valoare.

Are contract cu Arouca, asta e situația. Am discutat ceva, au zis să mai discutăm o etapă-două. Ei vând extraordinar de bine. Echpe de mijlocul vând jucători cu 10 milioane de euro, incredibil. Încercăm să discutăm, vă dați seama că și echipele mari din Portugalia vor încerca să-l ia.

Vorbim în fiecare zi (n.r.- cu Gigi Becali), după meciul de la CFR se poate închide campionatul și ar trebui făcută o strategie de acum, nu după ultima etapă. Urmărim mai mulți jucători, sper să putem aduce jucători de reală calitate”, a spus Vulturar, conform Fanatik.

Lasă un comentariu