Ce contract are Nana Antwi cu FCSB: clauză de reziliere uriașă, în stilul lui Gigi Becali

Nana Antwi (23 de ani) este ultimul jucător transferat de FCSB în această iarnă.

Pentru a-l aduce pe fundașul drepata la echipă, Gigi Becali va plăti 50.000 de euro către cei de la Urartu, fosta adversară a Farului Constanța din cupele europene.

Ce contract i-a pregătit Gigi Becali lui Nana Antwi

Pentru a-l convinge pe fundașul dreapta să accepte oferta liderului din Superligă, Gigi Becali i-a pregătit un contract impresionant. Salariul va începe de la 10.000 de euro, iar după fiecare sezon va crește cu 1.000 lunar, notează iAMSport.ro.

Nana Antwi a încasat și o primă de instalare de 50.000 de euro, iar contractul său va avea o clauză de reziliere uriașă, așa cum Gigi Becali a obișnuit în ultimii ani. Aceasta se ridică la 20 de milioane de euro.

De asemenea, noul fundaș de la FCSB va avea și bonusuri consistente în caz că echipa va reuși să se califice în grupele competițiilor europene: 100.000 de euro pentru grupele Champions League30.000 de euro pentru Europa League și 15.000 de euro pentru Conference League.

”Cred că Steaua… FCSB este un club mare. Am urmărit meciurile când eram în Ghana. Cred că e cel mai bun club pentru mine”, a spus Nana Antwi.

Cine e Nana Antwi, noul jucător de la FCSB

A făcut junioratul în țara natală, la Young Wise FC, iar în 2018 a sosit pentru prima dată în Armenia, la Lori Vanadzor.

În sezonul 2019/2020 a fost împrumutat în Franța, la echipa secundă a lui Lille, însă a revenit ulterior în Armenia, la Lori Vanadzor.

Din 2021 evoluează la FC Urartu, formație la care a strâns 86 de meciuri și două goluri. Fundașul dreapta a marcat și în meciul retur cu Farul (2-3) din Conference League, cu un șut de la distanță.

Măsoară 1.80m, are 68kg și este cotat de Transfermarkt la 275.000 de euro. 

Lasă un comentariu