Ce jucător vrea la Gigi Becali la FCSB: „E unul care nici nu vă trece prin cap!”

Gigi Becali (65 de ani) a avut o intervenție telefonică la Digi Sport Special, la scurt timp după derby-ul FCSB – Rapid, scor 2-2, din etapa cu numărul 5 a play-off-ului SuperLigii.

Patronul echipei roș-albastre a exprimat satisfacția față de performanța remarcabilă a echipei sale și își îndreaptă gândurile deja spre provocările viitoare din preliminariile Ligii Campionilor, pe care FCSB le va aborda cu încredere, după obținerea titlului. În acest context, Gigi Becali și-a conturat deja o nouă țintă pentru perioada de transferuri din vara aceasta.

Cu o surprinzătoare dezvăluire în exclusivitate, Becali a anunțat că își dorește să aducă la echipa sa pe William Baeten (27 de ani), fotbalistul talentat de la FCU Craiova. Acest anunț a venit în urma unei prestații deosebite a lui Baeten într-un meci împotriva echipei Dinamo, în care acesta a reușit să ofere o pasă de gol, contribuind la rezultatul final de 1-1.

„Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU – FCSB? Așa a zis Mititelu?”, a declarat Becali.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui William Baeten, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • 31 de meciuri, 4 goluri și 3 assisturi sunt cifrele atacantului de bandă belgian în acest sezon.

Lasă un comentariu