Ce lovitură a primit Florin Talpan în procesul împotriva MApN

Florin Talpan a primit o nouă lovitură în procesul cu MApN, după ce decizia în dosarul cu CSA Steaua București a fost amânată.

Colonelul de Justiție Florin Talpan a dat în judecată Ministerul Apărării Naționale și CSA Steaua București.


Procesul intentat de Florin Talpan împotriva MApN și CSA Steaua București, aflat pe rol, a fost judecat la Judecătoria Botoșani. Instanța a decis amânarea pronunțării în dosar pentru data de 19 iunie, ceea ce a stârnit nemulțumirea coordonatorului departamentului juridic al clubului militar. Decizia Tribunalului Botoșani este greu de explicat, deoarece procesul nu ar fi unul complicat, însă instanța a hotărât amânarea unei pronunțări, fapt confirmat de oficialii instanței.

„Tip solutie: Amână pronunţarea. Solutia pe scurt: Amână pronunţarea pentru data de 28.06.2024. Document: Încheiere – Amânare ulterioară a pronunţării 26.06.2024”.

Florin Talpan a subliniat că este decis să facă recurs și a avut un discurs dur la dresa judecătorilor din orașele de provincie. Acesta subliniază că dacă dpsarul ar fi fost judecat în Capitală, acesta ar fi avut câștig de cauză.

„Multă lume s-a bucurat că nu am câștigat pentru că nu își doresc asta. Vă reamintesc faptul că în acest dosar am pierdut la Tribunalul Botoșani, am făcut recurs la Curtea de Apel Suceava și am câștigat. Recursul a fost cu casare și trimitere la rejudecare.

Acum am pierdut la Tribunalul Botoșani, dar voi formula recurs și sunt convins că voi câștiga. Din păcate unii judecători din provincie sunt foarte slabi pregătiți cum este cazul de față. Am fost sancționat în baza unui temei legal ce nu există.

La București, în alt dosar cu același obiect am câștigat! Juriștii adevărați știu ce înseamnă să aplici un articol de lege declarat neconstituțional! Din păcate la unii judecatori din provincie informația le parvine cu întârziere”, a declarat Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Florin Talpan anunță dezastrul la CSA Steaua București

„La ora actuală, şansele sunt minime (n.r. ca CSA Steaua să obțină drept de promovare), vă spun sincer, aşteptăm şi noi să vină alegerile. N-as putea să spun procentul, dar vedeţi şi dumneavoastră, comandantul clubului este în concediu, trebuie să îi reînnoiască acea detaşare.

Pe mine m-a interesat doar să câştig acest dosar, mă interesează să câştig dosarele pe care le gestionez şi să apăr interesele acestui club.

Nu sunt comandant acolo, dacă aş fi comandat aş avea alte soluţii, dar eu la ora actuală sunt dat la o parte. Ce pot să fac? Ăsta este adevărul. Ce vreţi? Să spun că sunt şanse în condiţiile în care nimeni nu vrea să facă absolut nimic?”, a spus Florin Talpan, potrivit Sport.ro.

Lasă un comentariu